Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προετοιμάζεται άραγε η Αντζελίνα Τζολί (φωτ.) για τον πολιτικό στίβο; Οι φήμες πυροδοτήθηκαν με αφορμή τη στενή φιλία που συνδέει τελευταία τη χολιγουντιανή σταρ με τη βαρώνη και μέλος της βρετανικής Βουλής των Λόρδων Αρμίνκα Χέλικ, την οποία η Τζολί θεωρεί προσωπικό της μέντορα. Οπως είναι γνωστό, η Αμερικανίδα ηθοποιός δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα της ανθρωπιστικής προσφοράς, επομένως η μεταπήδηση στην πολιτική δεν μοιάζει με παράλογη κίνηση. Εδώ ο Ντόναλντ Τραμπ είναι –και επισήμως– υποψήφιος πλανητάρχης…

(…) Αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του σημερινού Χόλιγουντ. Η οσκαρική πια Αλίσια Βικάντερ («Το κορίτσι από τη Δανία»), η οποία πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα υποδυθεί τη Λάρα Κροφτ στην αναβίωση του γνωστού francise δράσης, ετοιμάζει τώρα τη δική της εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών. Με τη Vikarious Productions, η Σουηδή ηθοποιός ακολουθεί το παράδειγμα και άλλων γυναικών συναδέλφων της (π.χ. της Τζέσικα Τσαστέιν), που δοκιμάζουν πλέον τις δυνάμεις τους και στον χώρο της παραγωγής.

(…) Μήνας Radiohead είναι αυτός που διανύουμε, καθώς ο Τομ Γιορκ και η παρέα του ετοιμάζουν απανωτές κυκλοφορίες, που ασφαλώς θα ενθουσιάσουν τους φαν τους. Ξεκινώντας από την ηλεκτρονική κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, χθες Κυριακή, οι Radiohead ανακοίνωσαν ακόμη πως θα επανακυκλοφορήσουν και τα 9 άλμπουμ της δισκογραφίας τους σε βινύλιο στις 20 Μαΐου.

(…) Θριαμβευτική ήταν η πρώτη εμφάνιση των ΑC/DC με τον Αξελ Ρόουζ στη θέση του κεντρικού τραγουδιστή, παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις. Η συναυλία που έγινε το Σάββατο στη Λισσαβώνα ενθουσίασε τους φαν του γκρουπ, ενώ ο frontman των Guns n’ Roses αποδείχτηκε παραπάνω από άξιος αντικαταστάτης του Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος αποσύρθηκε από τις ζωντανές εμφανίσεις λόγω προβλημάτων ακοής. Η καλή αυτή είδηση ίσως πείσει και τους Βέλγους φαν (εκεί θα κατευθυνθεί το σχήμα στη συνέχεια) να αναθεωρήσουν τη στάση τους, μιας και οι τελευταίοι, απογοητευμένοι, έχουν ήδη επιστρέψει 7 χιλιάδες εισιτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή