Πρόσωπα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eίναι από τους σκηνοθέτες που έχουν φανατικούς θαυμαστές και δικαίως. Μερικές από τις ταινίες του έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους. Μία από αυτές είναι το «Trainspotting» στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ο Ντάνι Μπόιλ  (φωτ.) ετοιμάζεται να αρχίσει γυρίσματα για το σίκουελ, και με αυτήν την αφορμή έβγαλε ένα τρέιλερ για το καινούργιο εγχείρημα. Η ταινία θα έχει τίτλο «Τ2» και θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2017. Ολοι περίμεναν φρέσκα πλάνα, όμως ο χαρισματικός Μπόιλ αρκέστηκε σε ένα αναμάσημα των παλαιών σκηνών. Το καλό βέβαια είναι ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι ίδιοι ηθοποιοί που είχαν συμπεριληφθεί στο καστ στο πρώτο φιλμ.

(…) Σήμερα θα εμφανίζονταν οι Red Hot Chilli Peppers σε μια συναυλία στην Καλιφόρνια. Ομως αναγκάστηκαν να την ακυρώσουν, διότι ο τραγουδιστής τους είχε θέματα υγείας και δεν θα μπορούσε να ανεβεί στην σκηνή. Ο Αντονι Κίντις παραπονέθηκε για πολύ έντονους πόνους στην κοιλιά και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο. Πάντως δεν ήταν κάτι σπουδαίο, μιας και αναμένεται να γίνει πολύ γρήγορα καλά. Στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ξανά προβλήματα.

(…) Μπορεί να «έφυγε» από τη ζωή, όμως οι ειδήσεις που αφορούν την πολυσχιδή προσωπικότητά του δεν σταματούν να αναπαράγονται στον Τύπο. Φαίνεται ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι θα εμφανιζόταν μαζί με πολλούς άλλους σταρ στο νέο «Twin Peaks», αλλά ο αιφνίδιος θάνατός του άλλαξε τα πλάνα του σκηνοθέτη. Ο Ντέιβιντ Λιντς, άλλωστε, είχε ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν όλοι οι παλιοί πρωταγωνιστές, αλλά ότι θα έπαιρναν μέρος και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Ακόμη και έτσι, όλοι περιμένουν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τη συνέχεια…

(…) Tην Παρασκευή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την έκθεση που ετοίμασε ο διάσημος Κινέζος καλλιτέχνης Αϊ Ουέι Ουέι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται πολύ συχνά στη χώρα μας, ζώντας από κοντά το δράμα των προσφύγων, για το οποίο μάλιστα έχει κάνει ήδη πολλά έργα και δράσεις. Ανατρεπτικός, καινοτόμος και γεμάτος ιδέες αναμένεται να συγκινήσει και να προκαλέσει το αθηναϊκό κοινό. Η έκθεσή του θα διαρκέσει έως και τις 30 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή