Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Τον πρόεδρο Αρη Στυλιανού και τον αντιπρόεδρο Δημοσθένη Δώδο θα πλαισιώσουν ο επίκουρος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ Ακρίτας Καϊδατζής (φωτ.), ο θεατρολόγος Ανδρέας-Ζωίλος Δημητριάδης, η Κατερίνα Αναστασίου και ο Στέφανος Χατζημιχαηλίδης από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς και η Χρύσα Σπηλιώτη από την Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

(…) Αξέχαστες θα μείνουν οι ξεκαρδιστικές σκηνές «μάχης» του θηριώδους ηθοποιού Μπαντ Σπένσερ στα ιταλικά «σπαγκέτι γουέστερν», ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών. Ο Ιταλός ηθοποιός, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Κάρλο Πεντερσόλι, έπαιξε σε περισσότερες από 20 ταινίες την περίοδο 1950-1980. Ο Σπένσερ έφυγε από τη ζωή «χωρίς να υποφέρει», όπως δήλωσε ο γιος του την περασμένη Δευτέρα στη Ρώμη. Την αγάπη του προς τον ηθοποιό εξέφρασε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, καθώς και ο δημοφιλής ηθοποιός Ράσελ Κρόου, ο οποίος υπήρξε μεγάλος θαυμαστής του.

(…) «Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους», λέει η διεθνούς φήμης τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς  στην εφημερίδα «Γκάρντιαν» μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή της στο βίντεο κλιπ της Μπιγιονσέ «Lemonade». Η 35χρονη Ουίλιαμς, με 21 πρωταθλήματα στο ενεργητικό της, «απειλεί» τα ρεκόρ της Στέφι Γκραφ και της Μάργκαρετ Κουρτ και δεν διστάζει να μιλήσει ανοικτά για τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό της. «Μας έμαθε [αναφέρεται στη μητέρα της] να αγαπάμε τον εαυτό μας και νομίζω ότι αυτό είναι ένα υπέροχο μήνυμα που στέλνω σε όλες τις γυναίκες», υπογραμμίζει η Ουίλιαμς.

(…) Στα δικαστήρια τρέχει ο φίλος του Χάρι Πότερ, Ρον. Ο ηθοποιός Ρούπερτ Γκριντ διεκδικεί από τη βρετανική εφορία μια διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση για ένα λογιστικό λάθος. Ο ηθοποιός, που εισέπραξε περίπου 24 εκατομμύρια λίρες από τα σίκουελ του Χάρι Πότερ, θα ξέρει σε λίγες μέρες εάν θα λάβει ένα εκατομμύριο λίρες από βρετανικό κράτος χωρίς να χρειαστεί κανένα… μαγικό ξόρκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή