Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι μεγάλοι σταρ δεν πεθαίνουν. Αποχωρούν από το προσκήνιο, αλλά αυτό που έχουν αφήσει πίσω τους εξακολουθεί να υπάρχει. Στο Λονδίνο λ.χ. αναμένουν την πρεμιέρα του μιούζικαλ «Lazarus», το οποίο στηρίζεται στο «The Man Who Fell to Earth» του 1976, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Ντέιβιντ Μπόουι (φωτ.), που είχε συνυπογράψει και το σενάριο. Το έργο παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη και πήρε καλές κριτικές και τώρα συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και αλλού, μιας και η ζήτηση από τους θαυμαστές του τραγουδιστή είναι μεγάλη.

(…) Τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Ολοι οι χαρακτήρες που προέρχονται από δημοφιλή κόμιξ συνήθως έχουν το ίδιο φανατικό κοινό και στη μεγάλη οθόνη. Και για να κάνουν τον συνδυασμό ακόμη πιο ελκυστικό, προσλαμβάνουν τους πιο γνωστούς σταρ για να ενσαρκώσουν τους ήρωες. Ετσι στην ταινία «Captain Marvel» θα πρωταγωνιστήσει η βραβευμένη με Οσκαρ Μπρι Λάρσον (φωτ.). Η ταλαντούχα ηθοποιός έκλεψε την παράσταση στην ταινία «Το δωμάτιο», όπου είχε τον ρόλο μιας απαχθείσας νεαρής που έμεινε για χρόνια σε ομηρία.

(…) Είναι μια ταινία την οποία περιμένουν πολλοί με περιέργεια και ανυπομονησία. Ο λόγος για το σίκουελ του γνωστού «Trainspotting», το οποίο είχε βγει στους κινηματογράφους πριν από μία 20ετία. Τώρα ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ (φωτ.) έβγαλε το τρέιλερ, στο οποίο φιγουράρουν, ολίγον γερασμένοι είναι η αλήθεια, όλοι οι παλιοί πρωταγωνιστές, με γνωστότερο του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, που επιστρέφει ως Ρέντον.

(…) Τον έχουν κατηγορήσει για πολλά πράγματα, όπως φιλαργυρία, αυθάδεια, αναισθησία, αλλά φαίνεται ότι τώρα προσετέθη και κάτι ακόμη. Ενας επιστήμονας ισχυρίστηκε ότι η μέθοδος με την οποία συντηρεί ο Ντάμιεν Χιρστ τα περίφημα αρνάκια και τους καρχαρίες μέσα σε δεξαμενές μπορεί να είναι επικίνδυνη για τους θεατές, καθώς η φορμόλη εκπέμπει δηλητηριώδη αέρια. Ομως ύστερα από ειδική έρευνα, αυτός ο ισχυρισμός κατερρίφθη και ο επιστήμονας που υπέγραφε τη δημοσίευση παραδέχθηκε ότι εντέλει δεν προκύπτει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή