Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γνωστή ερμηνεύτρια Νάντια Κωνσταντοπούλου (φωτ.) έφυγε από τη ζωή χάνοντας την πολύχρονη μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Γεννημένη το 1933, πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή το 1958 και τον επόμενο χρόνο ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι. Προηγουμένως, ήταν υπάλληλος στη δισκοθήκη της Ραδιοφωνίας, από την οποία απολύθηκε (λόγω ασυμβίβαστου) όταν έκανε μια εμφάνιση στα «Αστέρια», αντικαθιστώντας τη Νάνα Μούσχουρη. Ερμήνευσε Μίμη Πλέσσα, Κώστα Χατζή, Ανδρέα Χατζηαποστόλου κ.ά. Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, στις 3 μ.μ., στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

(…) Η τελευταία ταινία του πρόσφατα χαμένου σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη, ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, που φέτος συμπληρώνει τα 90 της χρόνια, θα κάνει πρεμιέρα στη διάρκεια του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το ντοκιμαντέρ, που έχει τίτλο «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το μέλλον», ολοκλήρωσε μετά τον θάνατό του η σύντροφος του σκηνοθέτη, επίσης σκηνοθέτις Μαρίνα Δανέζη.

(…) Αν ταυτιστείς με έναν ρόλο, μετά δύσκολα αποκτάς ξανά την ελευθερία σου. Ο λόγος για την ηθοποιό που έγινε γνωστή ως Κάρι Μπράντσο στο «Sex & the City». Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ καταξιώθηκε μέσα από τη σειρά σε τέτοιο βαθμό, που το κοινό σχεδόν δυσφορεί να τη βλέπει σε άλλους ρόλους. Ισως γι’ αυτό δεν έχει ενθουσιαστεί με τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί. Προβάλλεται από το ΗΒΟ και υποδύεται μια παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών που αποφασίζει ότι δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί τον άνδρα της.

(…) Oταν έχεις μάθει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, τότε μπορείς πάντα να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ο Ντάμιεν Χιρστ δεν μονοπωλεί την επικαιρότητα με τα έργα του, όπως έκανε στο παρελθόν. Ομως το όνομά του αναφέρθηκε σε όλα τα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε να φτιάξει την γκαλερί του στη Newport Street κέρδισε το έπαθλο Sterling για την κατηγορία του νέου οικοδομήματος, ένα από τα σημαντικότερα βραβεία στον τομέα αυτό που θεσμοθετήθηκε από το Βασιλικό Ινστιτούτο των Βρετανών Αρχιτεκτόνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή