Πρόσωπα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μουσική προσωπικότητα μεγάλου διαμετρήματος και εθνική μορφή για την πατρίδα του, την Ουγγαρία, υπήρξε ο διάσημος πιανίστας και διευθυντής ορχήστρας Zoltan Kocsis (φωτ.), ο οποίος πέθανε σε ηλικία 64 ετών χωρίς να αναφερθεί αιτία θανάτου. Ο Kocsis είχε ιδρύσει (μαζί με τον Ιβάν Φίσερ) την Budapest Festival Orchestra και ήταν διευθυντής της Εθνικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Ουγγαρίας. Ηταν έξοχος ερμηνευτής έργων των Μπάρτοκ, Κούρταγκ, Ντεμπισί, Ραχμάνινοφ. Είχε τιμηθεί με πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία.

(…) Σε όλους τους διάσημους αξίζει ένα μεταθανάτιο ντοκιμαντέρ για τον βίο τους. Το θέμα είναι ποιος θα γράψει το σενάριο και ποιος θα το σκηνοθετήσει. Ο Φρέντι Μέρκιουρι, ο αξέχαστος αρχηγός του συγκροτήματος των Queen που πέθανε χτυπημένος από το έιτζ, θα πέσει στα χέρια του σκηνοθέτη Μπράιαν Σίνγκερ, ο οποίος είχε γυρίσει το «X Men» και τους «Συνήθεις υπόπτους». Τον σταρ θα υποδυθεί ο Ράμι Μάλεκ. Στο κάστινγκ είχε πάρει μέρος και ο Σάσα Μπάρον Κοέν, που είπε πως τον προβλημάτισε το γεγονός ότι τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, που έχουν λόγο στην παραγωγή, δεν ήξεραν πόσο επικεντρωμένο στον Μέρκιουρι πρέπει να είναι το φιλμ.

(…) Eίναι σαφές ότι ακόμη και τα δέντρα στο Χόλιγουντ θα ψήφιζαν υπέρ της Χίλαρι και κατά του Τραμπ. Τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές, όλοι οι σταρ βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις υποστήριξης για να πείσουν τους θαυμαστές τους να ρίξουν το σωστό κουκί. Την πιο ωραία δήλωση έκανε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, που παρακάλεσε τον κόσμο να μην αφήσει «μια κωμωδία να γίνει τραγωδία». Κανείς, βεβαίως, δεν μπορεί να γνωρίζει εάν οι προτροπές αυτές θα πιάσουν τόπο και δεν θα ζήσουμε όλοι μαζί στον πλανήτη ένα θρίλερ.

(…) Είναι από τους διασημότερους σκηνοθέτες, με τόσο ιδιόρρυθμο στυλ που τον αναγνωρίζουν όλοι. Τώρα ισχυρίζεται ότι θα αποσυρθεί από τον κινηματογράφο αφού γυρίσει ακόμη δύο ταινίες. Ο λόγος για τον Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος προέβη σε αυτήν την ανακοίνωση πριν από μερικές ημέρες στο Λος Αντζελες. Μένει να δούμε εάν είναι αλήθεια ή θα πατήσει τους όρκους…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή