Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Toν είχαμε για ξεχασμένο, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται μόνον αυτό δεν είναι. Αλλωστε, πολλά από τα άλμπουμ του και άλλα τόσα τραγούδια του είχαν γίνει τρομερές επιτυχίες στη Βρετανία τις περασμένες δεκαετίες. Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό των Genesis  Φιλ Κόλινς (φωτ.), που αποφάσισε να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις. Ηδη τα εισιτήρια για τις συναυλίες του το καλοκαίρι στο Ρόγιαλ Αλμπερτ Χολ εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (15 δευτερόλεπτα!), πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη το κοινό του στην Αγγλία παραμένει ζωντανό και πολυπληθές.

(…) Tα BAFTA, δηλαδή τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου, για το 2017 είναι έτοιμα να ανακοινώσουν τις υποψηφιότητές τους στις αρχές του νέου χρόνου και τους νικητές στην ειδική βραδιά του Φεβρουαρίου. Παρουσιαστής θα είναι ο διάσημος ηθοποιός Στίβεν Φράι, ο οποίος τα είχε ξαναπαρουσιάσει άλλες 11 φορές αλλά είχε βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής για ένα άστοχο σχόλιό του που αφορούσε τη σκηνογράφο Τζένι Μπίβαν. Οι επιθέσεις που δέχθηκε στο Twitter τότε τον ανάγκασαν να γυρίσει (προσωρινά) την πλάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ομως επιστρέφει δριμύτερος…

(…) To σίριαλ του χωρισμού τους συνεχίζεται και, απ’ ό,τι φαίνεται, θα κρατήσει πολύ καιρό με τόσες ανοικτές υποθέσεις. Μία εξ αυτών φαίνεται να κλείνει, καθώς η Αντζελίνα Τζολί θα κρατήσει τελικά την κηδεμονία των έξι τέκνων της (φυσικών και υιοθετημένων) με τον Μπραντ Πιτ. Βέβαια, η ανακοίνωση τονίζει ότι ο πατέρας τους θα μπορεί να τα βλέπει για «θεραπευτικές» επισκέψεις, ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

(…) Το πλήθος στην πλατεία Ουάσιγκτον στη Νέα Υόρκη από ψηφοφόρους της Χίλαρι αναρωτιόταν ποιος θα βγει να μιλήσει υπέρ της σε μια πρόχειρη σκηνή που είχε στηθεί. Η έκπληξη είναι ότι εμφανίστηκε η Μαντόνα, που έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της Κλίντον και είπε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μπροστά στο κοινό, που δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Σώστε τη χώρα. Ψηφίστε Χίλαρι». Ολα αυτά, βέβαια, προτού ανοίξουν οι κάλπες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή