Πρόσωπα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδική φωτογράφιση για το Associated Press έκαναν οι Ρόλινγκ Στόουνς στη Νέα Υόρκη, με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης «Exhibitionism» στο West Village. Εξαιρετικά στυλιζαρισμένοι, ο Μικ Τζάγκερ (φωτ.), ο Κιθ Ρίτσαρντς, o Tσάρλι Γουάτς και ο Ρόνι Γουντ προωθούν την έκθεση που είχε παρουσιαστεί από τις αρχές του χρόνου στο Λονδίνο, βασισμένη σε μια ιδέα αναγέννησης του θρυλικού διαμερίσματός τους του 1962. Εκείνο το διαμέρισμα ανασυντέθηκε, με ξέστρωτα κρεβάτια και τσαλακωμένα σεντόνια, σβησμένες γόπες και μισοχυμένους καφέδες… Ηταν μια ιδέα του Μικ Τζάγκερ, η οποία μαγνητίζει ένα τεράστιο κοινό.

(…) «Δεν σε μισώ, σε λυπάμαι», διαβεβαιώνει τον Πολ Μακ Κάρντεϊ ο εμφανώς οργισμένος Τζον Λένον στην επιστολή που πιθανολογείται ότι γράφτηκε λίγο πριν από τη διάλυση των Beatles και θα διατεθεί σε δημοπρασία με αρχική τιμή 20.000 δολάρια. Κατηγορώντας τους «ευγενικούς και αλτρουιστές φίλους του» ότι έκαναν τα πάντα για να καταστρέψουν τη σχέση του με τη Γιόκο Ονο, ο Λένον εκφράζει την πεποίθηση ότι ο γάμος του Μακ Κάρτνεϊ δεν θα διαρκέσει πάνω από δύο χρόνια και παραδέχεται ότι «δεν ντρέπεται για τους Beatles» αλλά για ορισμένους από τους συμβιβασμούς «που κάναμε για να τους κάνουμε τόσο μεγάλους».

(…) Πρωτοπόρος dj και εμβληματική μορφή της dance μουσικής, ο Ντέιβιντ Μανκούζο έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 72 ετών. Τα πάρτι του στο The Loft του Μανχάταν έχουν γράψει Ιστορία και ήταν μια εναλλακτική πρόταση στην εμπορική κουλτούρα των clubs της δεκαετίας του ’70, καθώς ήταν ανοιχτά σε όλους χωρίς διακρίσεις. Το 2005 ο Μανκούζο συμπεριλήφθηκε στο Dance Music Hall of Fame.

(…) Και αν αναρωτιέστε μέχρι πού μπορεί να σας φτάσει ένα κλεμμένο κινητό, την απάντηση θα δώσει σε όλους μας ο Τζιμ Πάρσονς του «Big Bang Theory». Ο Πάρσονς θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία της γνωστής ιστοσελίδας BuzzFeed, «Brother Orange», που θα αφηγείται την πραγματική ιστορία ενός συντάκτη της ιστοσελίδας ο οποίος έγινε διάσημος στα social media προσπαθώντας να βρει το χαμένο του τηλέφωνο φτάνοντας μέχρι την Κίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή