Πρόσωπα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην τελευταία της πνοή άφησε η πριγκίπισσα Λέια (φωτ.) χθες το πρωί. Οπως επιβεβαίωσε αργότερα εκπρόσωπος της οικογένειας, η Κάρι Φίσερ, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά των ταινιών «Πόλεμος των Αστρων», υπέκυψε νοσηλευόμενη έπειτα από οξύ καρδιακό επεισόδιο. Η Φίσερ, κόρη του διάσημου ζευγαριού του ’50 Ντέμπι Ρέινολντς και Εντι Φίσερ, έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά το 1975 με την ταινία «Shampoo» με τον Γουόρεν Μπίτι και αμέσως μετά έγινε η 19χρονη πριγκίπισσα Λέια. Στο τελευταίο της βιβλίο, «Τhe Princess Diarist», αποκάλυψε τη σύντομη σχέση που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της Χάρισον Φορντ (Χαν Σόλο) και μίλησε για τις περιπέτειές της με το LSD, τα οπιούχα και την κατάθλιψη.

(…) Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας των Status Quo, Rick Parfitt, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Ισπανίας. Ενα από τα μακροβιότερα βρετανικά μουσικά δίδυμα, ο Parfitt και ο Francis Rossi ίδρυσαν τους Status Quo το 1967 και κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ τον περασμένο Οκτώβριο. Στις 28 Οκτωβρίου, ο Parfitt ανακοίνωσε ότι σταματούσε τις ζωντανές εμφανίσεις εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

(…) Στη Μετροπόλιταν Οπερα της Νέας Υόρκης αυτήν την περίοδο τα φώτα είναι στραμμένα στον 75χρονο Ισπανό τενόρο και βαρύτονο Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα νέο ανέβασμα του «Ναμπούκο» του Βέρντι, με διευθυντή ορχήστρας τον Τζέιμς Λεβάιν. Η σύμπραξη αυτών των δύο ιερών τεράτων έχει προκαλέσει μεγάλη κινητικότητα ανάμεσα στους φίλους της όπερας. Είναι η πρώτη φορά που ο Πλάθιντο Ντομίνγκο τραγουδά τον ρόλο του Ναβουχοδονόσορα (Ναμπούκο) στη Νέα Υόρκη και είναι δέκα χρόνια που είχε να ανεβεί η συγκεκριμένη όπερα στη Μετροπόλιταν.

(…) Γράφει με προσήλωση δύο νέα μυθιστορήματα. Αυτό είπε η Τζόαν Ρόουλινγκ, η δημιουργός του Χάρι Πότερ, στο Twitter απαντώντας σε αναγνώστες της. Το ένα από τα μυθιστορήματα θα είναι με το όνομά της, το άλλο θα έχει το ψευδώνυμό της, Robert Galbraith. Ωστόσο, δεν ήταν σαφής εάν θα επέστρεφε στον Χάρι Πότερ με νέο βιβλίο, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή