Πρόσωπα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον χριστουγεννιάτικο πρωταγωνιστικό τους ρόλο στον Καραγκιόζη του Ηλία Καρελλά και τις δύο sold out συναυλίες τους με τις 100 Κιθάρες στην Κύπρο, οι String Demons  (φωτ.) φτιάχνουν τις μουσικές βαλίτσες τους και εμφανίζονται σήμερα στο Βερολίνο και στις 21 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες. Τι θα παίξουν; Παραδοσιακά, κλασικά, χέβι μέταλ, λαϊκά και δημοτικά, Abba μπλεγμένους με τσιφτετέλια, Χατζιδάκι και Lady Gaga. Eξω… πάμε καλά!

(…) Στο Νταβός, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ, απονεμήθηκαν τα βραβεία Crystal σε καλλιτέχνες που έχουν επιδείξει ανθρωπιστικό έργο και αποτελούν πρότυπα για τη διεθνή κοινότητα. Ανάμεσα στους βραβευμένους ήταν πολλά γνωστά ονόματα όπως η τραγουδίστρια της ποπ Σακίρα για τη συμβολή της στην εκπαίδευση μαθητών στην πατρίδα της την Κολομβία, ο ηθοποιός Φόρεστ Γουιτάκερ ως παράγοντας για την προώθηση της ειρήνης και η σπουδαία βιολονίστρια Ανν-Σοφί Μούτερ για το ίδρυμα που δημιούργησε με σκοπό την παροχή υποτροφιών σε σπουδαστές μουσικής.

(…) Ο παραγωγός ντοκιμαντέρ James Gay-Rees, μετά την Εϊμι Ουάινχαουζ και τον Μαραντόνα, δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με τον Tόνι Μπλερ. Σύμφωνα με την Daily Telegraph, εκπρόσωποι του γραφείου του Βρετανού τέως πρωθυπουργού συναντήθηκαν με τον Gay-Rees και του πρότειναν να γυρίσει μια ταινία, πιθανότατα στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να ανακτήσει την πολιτική αξιοπιστία του στα μάτια του κοινού. Το προηγούμενο ντοκιμαντέρ με θέμα τον Μπλερ είχε μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα: Με τίτλο «The Killings of Tony Blair» (2016), το φιλμ του George Galloway χαρακτηρίστηκε «αποκαλυπτικό», αλλά και «υπερβολικό».

(…) Νέο διοικητικό συμβούλιο ορίστηκε χθες στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου. Πρόεδρος αναλαμβάνει η Ευγενία Καντόλα, αντιπρόεδρος ο Σωτήρης Βασιλάκος και μέλη ο Θεόδωρος Αμπαζής, ο Αθανάσιος Χατζόπουλος και ο Ευάγγελος Χατζησίμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή