Πρόσωπα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω τα 100. Αυτό, ειλικρινά, με έχει σοκάρει. Και είναι και κάπως θλιβερό». Αυτά δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Guardian, ο Αμερικανός ηθοποιός Κερκ Ντάγκλας (φωτ.). Στην ίδια συνέντευξη εξομολογήθηκε πόσο πολύ τού λείπουν οι παλιοί του φίλοι – από τη «χρυσή» εποχή του Χόλιγουντ. «Μου λείπει ο Μπαρτ Λάνκαστερ. Μου λείπει πάρα πολύ. Και ο Τζον Γουέιν, παρόλο που ήταν Ρεμπουμπλικανός κι εγώ με τους Δημοκρατικούς».

(…) Ισχυρότερο πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας ανεδείχθη ο διευθύνων σύμβουλος του Spotify Ντάνιελ Εκ από το μουσικό περιοδικό Billboard, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση τον ομόλογό του από τη Universal Music Group, Λούσιαν Γκρέιντζ. Η κακή εικόνα της μουσικής βιομηχανίας από πλευράς εσόδων έχει αρχίσει να αλλάζει και φαίνονται σημάδια ανάπτυξης χάρη στον Ντάνιελ Εκ, διαπίστωσε το Billboard. Το 2016 η «κατανάλωση» της μουσικής έγινε κατά 51% μέσω υπηρεσιών streaming και το Spotify είναι ο κυρίαρχος της κατηγορίας.

(…) Ο Βρετανός ηθοποιός Μάικλ Κέιν θα είναι ο αρχηγός της «συμμορίας» της τρίτης ηλικίας, που θα ενσαρκώσουν τους ληστές της περίφημης ληστείας του Hatton Garden που χαρακτηρίστηκε το 2015 ως η ληστεία της δεκαετίας. Στην ταινία, παραγωγής της Working Title, θα παίξουν ακόμη οι Ρέι Ουίνστον, Μάικλ Γκαμπόν και Τζιμ Μπρόαντμπεντ.

(…) Τριάντα χρόνια μετά, η συγγραφέας της ρομαντικής ιστορίας του «Dirty Dancing» (1987), Ελινορ Μπεργκστάιν, δήλωσε στο BBC έτοιμη να επαναφέρει στην οθόνη το λαμπερό ζευγάρι των Μπέιμπι και Τζόνι, μέσα από το σίκουελ της ταινίας. Με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Γκρέι και Πάτρικ Σουέιζι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009, η ταινία έγινε τεράστια επιτυχία και κέρδισε κι ένα Οσκαρ για το τραγούδι «Τhe Time of My Life».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή