Πρόσωπα

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aπό τη στιγμή που η γερμανική κωμωδία –και παράλληλα σκληρή κριτική του σύγχρονου μοντέλου εργασίας– «Τόνι Ερντμαν» έκανε πρεμιέρα στις Κάννες τον περασμένο Μάιο, το όνομα του Μπιλ Μάρεϊ συνδέθηκε με το αμερικανικό ριμέικ της ταινίας. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όταν έγινε γνωστό ότι τελικά τον ρόλο του πλακατζή πατέρα που προσπαθεί να ξανασυνδεθεί με την κόρη του θα υποδυθεί ο Τζακ Νίκολσον (φωτ.). Η ταινία ήταν η μεγάλη νικήτρια των βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου το 2016.

(…) Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι, όπως έγινε γνωστό, πηγή έμπνευσης για τη νέα ταινία με τίτλο «The House That Jack Built» του προκλητικού και αντισυμβατικού σκηνοθέτη Λαρς φον Τρίερ. Στον βασικό ρόλο ενός… σίριαλ κίλερ θα είναι ο Ματ Ντίλον. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο στη Σουηδία και θα συνεχιστούν στην Κοπεγχάγη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2018.

(…) Μπορεί να ακύρωσε αρκετές εμφανίσεις του και να μην παρακολούθησε την τελετή των βραβείων Γκράμι, όπου και κέρδισε ένα για το άλμπουμ «Summertime: Willie Nelson Sings Gershwin», αλλά, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, ο θρύλος της κάντρι Γουίλι Νέλσον θα συνεχίσει κανονικά με το πρόγραμμα των επόμενων εμφανίσεών του. Επόμενος σταθμός, λοιπόν, το Σαν Αντόνιο για τον 83χρονο Νέλσον, που ακόμη το λέει η καρδιά του.

(…) Σχεδόν αναμενόμενο ήταν να αρχίσουν τα όργανα μετά τη λαμπερή τελετή των Γκράμι, την περασμένη Κυριακή. Δημοσιεύματα στον βρετανικό και τον αμερικανικό Τύπο αναλύουν ήδη τα «λευκά» βραβεία, αφού βασίλισσα της βραδιάς στέφθηκε και πάλι η (λευκή) Αντέλ και όχι η (μαύρη) Μπιγιονσέ, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν καταφέρνει να κερδίσει το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς. Η Μπιγιονσέ έχει, βέβαια, τραβήξει και τα «αρνητικά» φώτα της δημοσιότητας, αφού προκάλεσε πολλά σχόλια στον Τύπο και στα social media για τις εμφανίσεις της ως εγκυμονούσας. Σε δουλειά να βρισκόμαστε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή