Πρόσωπα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ελληνικό κοινό τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως «Οι αυθαίρετοι», οι «Δυο ξένοι», η «Γενιά των 592 ευρώ» και πιο πρόσφατα η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Συμμετείχε όμως και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες όπως οι «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», «Παραγγελιά» και «Φυλακές ανηλίκων». Ο Θέμης Μάνεσης  (φωτ.) απεβίωσε χθες σε ηλικία 72 ετών. Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν με καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας.

(…) Ηταν ένας από τους πρωτοπόρους κιθαρίστες, που αποφάσισε να αναμείξει τον ήχο της ροκ με την τζαζ πολύ πριν καθιερωθεί ο όρος fusion. Ο Λάρι Κόριελ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών από καρδιακή προσβολή. Ξεκίνησε τους πειραματισμούς στη δεκαετία του ’60 και συνεργάστηκε με μεγάλους μουσικούς όπως ο Γκάρι Μπάρτον. Ηταν από εκείνους που κατάφεραν να γεφυρώσουν τις διαφορές ανάμεσα στους κόσμους της μουσικής, που αντιμετώπιζαν ο ένας τον άλλο με καχυποψία ή με εχθρότητα.

(…) Ενας τόσο δημοφιλής μουσικός πρέπει να έχει το μνημείο που του αξίζει μετά θάνατον. Ενα χρόνο μετά, οι θαυμαστές του συνεχίζουν τις εκδηλώσεις τιμής και αγάπης. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπόουι, για τον οποίον ξεκινάει μια καμπάνια συγκέντρωσης πόρων για να ανεγερθεί στο Λονδίνο ένα μνημείο κοντά στο μέρος όπου γεννήθηκε, στο Μπρίξτον. Πρόκειται για τον γνωστό κεραυνό, που ταυτίστηκε με τον καλλιτέχνη.

(…) «Εκανα τη βλακεία της ζωής μου που δεν πήρα τον ρόλο». Αυτά είπε με μια γερή δόση ειλικρίνειας η σταρ που απέρριψε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στον «Αρχοντα των δαχτυλιδιών». Η Ούμα Θέρμαν (φωτ.) το μετάνιωσε και μάλλον έχει απόλυτο δίκιο. Την αποκάλυψη έκανε σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή