Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Xoρστ Βάχτερ (φωτ.) δεν είναι γνωστός στον κόσμο της τέχνης, αλλά το όνομά του σημαίνει πολλά για την Πολωνία. Το τέταρτο από τα έξι παιδιά ενός στρατηγού των ναζιστικών SS κατάφερε έπειτα από χρόνια να επιστρέψει έναν πίνακα, ένα χάρτη του 17ου αιώνα κι ένα χαρακτικό της Κρακοβίας που είχαν κλέψει οι γονείς του από την Πολωνία στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η επιστροφή των έργων τέχνης δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς οι Αρχές της Πολωνίας δεν ήθελαν να έρθουν σε επαφή με τον γιο ενός ναζί στρατιωτικού.

(…) Xωρίς την Εμα Τόμσον  θα γυριστεί η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «Love actually», που θεωρείται πια κλασικό φιλμ για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο λόγος είναι ο πρόσφατος θάνατος του ηθοποιού Αλαν Ρίκμαν, ο οποίος υποδυόταν τον σύζυγό της στην ταινία και έγινε ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τον ρόλο του στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, η Τόμσον ξεσπά σε κλάματα όταν ανακαλύπτει πως το κολιέ που αγόρασε ο σύζυγός της δεν προορίζεται για εκείνη.

(…) Η γοητευτική ηθοποιός Νάταλι Ντόρμερ χαρίζει τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού Mass Effect. Η Ντόρμερ, γνωστή από τους ρόλους της στο «Game of Thrones», στο «Tudors» και στην ταινία «Hunger Games», θα ντουμπλάρει την 600 ετών εξωγήινη Lexi T’ Perro. Αν και η ίδια δεν βρίσκει τον χρόνο να παίζει παιχνίδια, όπως παραδέχεται, ωστόσο βρήκε ενδιαφέροντα τον εξωγήινο χαρακτήρα που πρέπει να καθοδηγήσει τους παίκτες και το πλήρωμά τους στο σύμπαν της Ανδρομέδας.

(…) Eξαιτίας επιπλοκών κατά τη διάρκεια εγχείρησης καρδιάς ο ηθοποιός Μπιλ Πάξτον άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών. Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες «Εξολοθρευτής», «Αλιεν», «Τιτανικός» και «Απόλλων 13» έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2001 με το θρίλερ «Το σπίτι του τρόμου» με τον Μάθιου Μακόναχι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή