Πρόσωπα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει την ιδιωτική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Γνωρίζαμε για τη σχέση της με τον Σάιμον Κονέκι, καθώς και το ότι έχουν μαζί ένα τετράχρονο αγοράκι, τον Αντζελο, αλλά τίποτα περισσότερο. Μέχρι προχθές, που η Αντέλ  (φωτ.) έγινε λίγο πιο εξομολογητική κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Μπρίσμπεϊν και αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένη με τον Σάιμον Κονέκι. Για να προσθέσει ότι «το να ερωτεύεσαι κάποιον είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο».

(…) Δεν θα παρουσιάσει τον επόμενο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού The Apprentice, δήλωσε στο CNN o Aρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, που πήρε τη σκυτάλη του παρουσιαστή από τον Ντόναλντ Τραμπ, αν και δήλωσε ότι διασκέδασε κάθε στιγμή του παιχνιδιού, αποφάσισε να μη συνεχίσει. Στην απόφασή του αυτή μπορεί να συνέβαλαν και τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση, τόσο χαμηλά που έκαναν τον Ντόναλντ Τραμπ να παροτρύνει το κοινό μέσω του Twitter γράφοντας: «Προσευχηθείτε για τον Αρνολντ».

(…) Στο Μπρόντγουεϊ θα βρεθεί για να παρακολουθήσει την παράσταση «Come from away» ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ με… καναδικό ενδιαφέρον, καθώς εξυμνεί τη στάση των κατοίκων της πόλης Γκάντερ που αγκάλιασαν με μεγάλη γενναιοδωρία τους χιλιάδες επιβάτες πτήσεων που προσγειώθηκαν αναγκαστικά εκεί την ημέρα της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους. Το έργο υπογράφουν οι Καναδοί Ιρέν Σάνκοφ και Ντέιβιντ Χιν.

(…) Εγινε γνωστή όταν υποδύθηκε την Κουβανή μητέρα του Αλ Πατσίνο στον «Σημαδεμένο» του Μπράιαν ντε Πάλμα. Ομως το έργο της Μίριαμ Κολόν, που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 80 ετών, ήταν πολύ πιο σημαντικό, καθώς ίδρυσε την περιοδεύουσα θεατρική σκηνή του Πουέρτο Ρίκο, η οποία άφησε ισχυρό αποτύπωμα στα θεατρικά δρώμενα του νησιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή