Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι θεωρούν ότι θα είναι το φιλί της ζωής στην καριέρα του, άλλοι πιστεύουν ότι ο καλλιτέχνης δεν μπορεί πια να παρουσιάσει τίποτα που να έχει τρομερό ενδιαφέρον. Φαίνεται πάντως ότι ακόμα πριν από τα εγκαίνια, ο Ντέιμιεν Χερστ (φωτ.) παίζει αριστοτεχνικά το παιχνίδι της δημοσιότητας, το οποίο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Ο λόγος για τη νέα του έκθεση στο Παλάτσο Γκράσι και το Πούντα ντε Λα Ντογκάνα, τους χώρους τέχνης του συλλέκτη Φρανσουά Πινό στη Βενετία. Το αφιέρωμα εγκαινιάζεται στις 9 Απριλίου και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει να κάνει με ευρήματα από ένα ναυάγιο.

(…) Η Νetflix, όπως είναι γνωστόν, δεν τα πάει καλά μόνο στις τηλεοπτικές σειρές μέσα από τις οποίες καθιερώθηκε αλλά και στην παραγωγή ταινιών που προβάλλονται αποκλειστικά από την ψηφιακή πλατφόρμα. Μόνιμος πρωταγωνιστής σε αυτό το πεδίο είναι ο δημοφιλής κωμικός Ανταμ Σάντλερ, με τον οποίον συνεργάζεται η Netflix από το 2014. Τώρα υπέγραψε ένα συμβόλαιο για ακόμα τέσσερις ταινίες που θα χρηματοδοτήσει και θα γυρίσει η πλατφόρμα. Ο ηθοποιός δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία που αναμένεται να συνεχιστεί στο μέλλον.

(…) Στη νέα ταινία της σειράς Star Wars, «The Last Jedi», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, θα εμφανιστεί ο τραγουδιστής και συνθέτης Γκάρι Μπάρλοου, πιο γνωστός ως μέλος του συγκροτήματος Take That. Αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο του, ο Μπάρλοου παραδέχθηκε ότι είναι λάτρης της σειράς. «Δεν έχω ρόλο μαχητή, αλλά συμμετέχω», αστειεύτηκε μιλώντας στη βρετανική τηλεόραση.

(…) Τέλος καλό, όλα καλά για τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ο 56χρονος ηθοποιός, που είχε εισαχθεί εσπευσμένα σε καρδιολογική κλινική με έντονους πόνους στο στήθος, πήρε εξιτήριο και θέλοντας να δείξει στους θαυμαστές του ότι είναι μια χαρά, ανέβασε μια σέλφι στο Instagram, όπου αγκαλιά με την 37χρονη σύντροφό του Νικόλ Κέμπελ, απολαμβάνουν μια βόλτα στη φύση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή