Πρόσωπα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ολοκλήρωσε την έρευνά της για το τελευταίο άτυχο περιστατικό πτήσης του γνωστού ηθοποιού Χάρισον Φορντ (φωτ.) και αποφάσισε να μην του αφαιρέσει το δίπλωμα. Να θυμίσουμε ότι ο 74χρονος πιλότος πέταξε με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του πάνω από επιβατικό αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας American Airlines, ενώ προσγειώθηκε στον χώρο τροχοδρόμησης των αεροσκαφών και όχι στον διάδρομο προσγείωσης. Αλλά θα συνεχίσει να πετάει.

(…) Για δεύτερη χρονιά στη σειρά, ο Τζέισον Αλντιν είναι ο βασιλιάς της κάντρι μουσικής. Κέρδισε το πρώτο βραβείο σε λαμπερή τελετή που έγινε προχθές το βράδυ στο Λας Βέγκας, νικώντας μεταξύ άλλων τον Κιθ Ούρμπαν και τον Λουκ Μπράιαν. Ο εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδιστής αρκέστηκε στο να δηλώσει «σας ευχαριστώ πολύ. Λατρεύω να σηκώνομαι κάθε μέρα και να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω». Πολλά από τα τραγούδια του έχουν φτάσει στην κορυφή των τσαρτ, ενώ οι δίσκοι του πωλούν πολλά εκατομμύρια αντίτυπα.

(…) Εκ των υστέρων… δηλώνει μετανοημένη. Ο λόγος για τη Μέλανι Γκρίφιθ, η οποία σε εκτενή συνέντευξή της στο περιοδικό Porter εξομολογήθηκε ότι έχει μετανιώσει για τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις του παρελθόντος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι άρχισε να το συνειδητοποιεί όταν άκουγε τους ανθρώπους δίπλα της να ψιθυρίζουν «Θεέ μου, τι έχει κάνει!», ενώ μοιράστηκε με τους αναγνώστες και κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες από το διαζύγιό της με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Πάντως, στο εξώφυλλο του περιοδικού η 59χρονη σταρ είναι απαστράπτουσα.

(…) Ο Βρετανός για τη Βρετανία. Ο γνωστός σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ θα αναλάβει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορική Μάχη της Βρετανίας (Battle of Britain) του 1940, όταν η Βασιλική Αεροπορία υπεράσπισε τον αγγλικό ουρανό από τα μαχητικά της Λουτβάφε. Η ιστορική μάχη είχε αναβιώσει το 1969 με τον Λόρενς Ολίβιε, τον Κρίστοφερ Πλάμερ και τον Μάικλ Κέιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή