Πρόσωπα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To νέο της μυθιστόρημα, με τίτλο «Αντίο στις αυλές των θαυμάτων» (εκδ. Καστανιώτη), παρουσίασε προχθές στο Polis Art Cafe η Μαριάννα Τζιαντζή (φωτ.). «Το βιβλίο μου δεν θα είχε γραφεί αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που έζησαν στις αυλές των θαυμάτων και αν δεν ήταν τα λόγια του λόγια πολλών ανθρώπων. Θέλησα να γράψω αυτό το βιβλίο για να μη χαθούν μαζί με τις αυλές των θαυμάτων και οι άνθρωποί τους, να μη σβήσει παράλληλα με τη μνήμη των αυλών και η μνήμη των ανθρώπων», ανέφερε η συγγραφέας. Για το βιβλίο μίλησαν, επίσης, ο φιλόλογος Γιάννης-Ιόλαος Μανιάτης, ο καραγκιοζοπαίκτης Αθως Δανέλλης και ο αρχιτέκτονας Τάσης Παπαϊωάννου.

(…) «O Πρινς ήταν ένας τόσο γενναιόδωρος, τρυφερός άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι παρακολουθεί από ψηλά και λέει “προχώρα"» δήλωσε η Σίνα Ιστον, δικαιολογώντας την απόφαση του Χάρι Στάιλς των One Direction να κυκλοφορήσει το σινγκλ «Sign of the Times», που έχει τον ίδιο τίτλο με ένα άλμπουμ του Πρινς. Θα είναι το πρώτο σόλο σινγκλ για τον 23χρονο Στάιλς, ο οποίος υποστηρίζει ότι αποτίνει φόρο τιμής στον Πρινς και στον Ντέιβιντ Μπόουι.

(…) «Δεν υπάρχουν «Αναλώσιμοι» χωρίς τον Σλάι. Ποτέ δεν θα έκανα την ταινία χωρίς αυτόν», δήλωσε ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μετά τις φήμες ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν θα συμμετάσχει στην επόμενη, τέταρτη, ταινία της σειράς εξαιτίας διαφωνιών με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο. Ο Σταλόνε συνυπογράφει τα σενάρια για τις πρώτες ταινίες «Οι αναλώσιμοι» και είχε σκηνοθετήσει το αρχικό φιλμ, το 2010. «Το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο ήταν καταπληκτικά. Ομως, στο τρίτο θεωρώ ότι ο ρόλος μου δεν ήταν καλογραμμένος», υποστήριξε ο Σβαρτσενέγκερ.

(…) Νεκρός… για τρεις ώρες έμεινε χθες ο Βρετανός ραδιοφωνικός παραγωγός Mπράιαν Μάθιου (φωτ.), ο οποίος παρουσίαζε επί χρόνια την εκπομπή «Sounds of the ’60s» στο BBC. Το πρωί της Τετάρτης, το BBC ανακοίνωσε ότι ο Μάθιου είχε πεθάνει στη διάρκεια της νύχτας, αλλά αργότερα έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά του και να επισημάνει ότι ο παρουσιαστής παραμένει ζωντανός, αν και σε κρίσιμη κατάσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή