Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ζητήσαμε από τον Κen Keasy να γράψει το σενάριο και του υποσχεθήκαμε έναν ρόλο. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με πολλούς μυθιστοριογράφους που προσπαθούν να προσαρμόσουν δικά τους έργα, δεν πήγε πολύ καλά. Επειτα από αυτό, οι σχέσεις μας πάγωσαν». Μιλώντας στον Guardian για τη δημιουργία της κλασικής πλέον ταινίας «Στη φωλιά του κούκου», ο Μάικλ Ντάγκλας  (φωτ.) παραδέχτηκε ότι η κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου ήταν ένα νεανικό του όνειρο, όμως τελικά αναγκάστηκε να το υλοποιήσει χωρίς τις «ευλογίες» του συγγραφέα.

(…) Σε ύψος 5.380 μέτρων «έπαιξε» χθες ο Βρετανός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής Πολ Οκενφολντ, ο οποίος έφτασε στο base camp του Εβερεστ ύστερα από δέκα ημέρες πεζοπορίας. Το πάρτι διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τη θρυλική εμφάνιση του γνωστού dj στην Ιμπιζα, που σύμφωνα με κάποιους πυροδότησε την έναρξη του Δεύτερου Καλοκαιριού της Αγάπης. «Δεν θα πω ότι ήταν εύκολο να φτάσω εδώ, αλλά απόλαυσα τη διαδρομή», δήλωσε ο 53χρονος. Στόχος του Οκενφολντ είναι «να ταξιδέψει την ηλεκτρονική ντανς μουσική στα πιο απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα μέρη του πλανήτη».

(…) Το δράμα του Νetflix «Τhe Crown», με κεντρική ηρωίδα τη νεαρή βασίλισσα Ελισάβετ, ηγείται της «κούρσας» για τα φετινά τηλεοπτικά βραβεία Bafta. Η σειρά είναι υποψήφια για πέντε τίτλους, μεταξύ των οποίων καλύτερης δραματικής σειράς και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την Claire Foy στον ρόλο της Ελισάβετ. Τρεις υποψηφιότητες έλαβε η κωμική σειρά «Fleabag» του BBC, που ξεκίνησε ως μονόλογος στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

(…) Toν δωδεκάχρονο γιο του μπασίστα Robert Trujillo των Μetallica επιστράτευσαν οι Korn για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε όταν ο μόνιμος μπασίστας τους ανακοίνωσε ότι δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική. Ο νεαρός Τye (φωτ.) μέλος της μπάντας The Helmets από 8 ετών, έχει σίγουρα τη σωστή εμφάνιση και τις απαραίτητες διασυνδέσεις για να γίνει σταρ. Σύντομα θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει και την αξία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή