Πρόσωπα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πρωτότυπη βραδιά, στην οποία η ποίηση βρήκε πολλούς, διαφορετικούς εκφραστικούς δρόμους, έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στο Ιδρυμα Θεοχαράκη. Εκεί η Κλέλια Χαρίση (φωτ.) παρουσίασε τη δεύτερη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Μετανάστης η Ελπίδα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οστρια. Τη βραδιά προλόγισε η ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, ενώ έγιναν απαγγελίες από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Αλμπέρτο Εσκενάζυ και τον ποιητή Ηλία Παπακωνσταντίνου. Ιδιαίτερο χρώμα, τέλος, έδωσαν οι ερμηνείες μελοποιημένων στίχων από την Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε) και την Κρινιώ Νικολάου.

(…) Ενα νέο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα ετοιμάζει το HBO, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατό της (31/8/1997). Σύμφωνα με τους παραγωγούς, στο ντοκιμαντέρ θα εμφανίζονται οι δύο γιοι της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, οι οποίοι θα μιλούν για τη μητέρα τους, για το κενό που τους άφησε η απώλειά της, αλλά και για το πόσο έχουν επηρεαστεί απ’ αυτήν. Εκτενής αναφορά θα γίνει στο φιλανθρωπικό-ανθρωπιστικό έργο της.

(…) Ηταν μια σπάνια στιγμή. Στην έναρξη της εκπομπής του Jimmy Kimmel, Live, την προηγούμενη Δευτέρα, ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής και σχολιαστής δεν ήταν καθόλου μα καθόλου αστείος. Ξεκίνησε λέγοντας πως η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, αλλά λίγο αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε ένα πρόβλημα με την καρδιά του και έπρεπε επειγόντως να χειρουργηθεί. «Ο γιατρός άνοιξε το στήθος του και έκανε κάτι μαγικό», είπε εμφανώς συγκινημένος. «Οι τρεις ώρες που κράτησε η επέμβαση ήταν οι δυσκολότερες της ζωής μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή