Πρόσωπα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας εξωπραγματικά ικανός «πιστολάς» αντιμετωπίζει έναν μυστηριώδη μάγο ντυμένο στα μαύρα στο «The Dark Tower», του οποίου το τρέιλερ κυκλοφόρησε χθες. Το πολυαναμενόμενο φιλμ του Νικολάι Αρσέλ («Το κορίτσι με το τατουάζ»), μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα φαντασίας του Στίβεν Κινγκ. Το μεγάλο προτέρημα της ταινίας, ωστόσο, είναι η παρουσία δύο κορυφαίων σταρ όπως ο Ιντρις Ελμπα (φωτ.) και ο Μάθιου Μακόναχι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κυκλοφορία στις αίθουσες στα τέλη του καλοκαιριού.

(…) Oι Ταϊλανδοί τουρίστες, οι οποίοι πόζαραν για μια ομαδική φωτογραφία μπροστά από τον πύργο του Αϊφελ, δεν πρόλαβαν να αναγνωρίσουν τον αγενή ποδηλάτη που κατέστρεψε τη φωτογραφία τους περνώντας μπροστά από την κάμερα την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, ο Γάλλος ξεναγός τους αναγνώρισε τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ παρά τα μαύρα γυαλιά και τη στολή παραλλαγής. Λίγο αργότερα, ο Αμερικανός ηθοποιός και πολιτικός το επιβεβαίωσε με ένα ποστ στο Ιnstagram, μιλώντας για τη «φανταστική βόλτα» του με ποδήλατο στο Παρίσι και ευχαριστώντας τους Ταϊλανδούς, που του πρόσφεραν μια ιδανική ευκαιρία για «photobombing».

(…) «Θα ήθελα να υποδυθώ τον Τζέιμς Μποντ», δήλωσε στο BBC ο Ορλάντο Μπλουμ, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν ένας «πολύ Αγγλος Μποντ» με λίγο από «Τζακ Σπάροου» (ο ρόλος του Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής»). Αρνήθηκε, ωστόσο, να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον παρουσιάζουν ως πιθανό διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ. «Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν και άλλες ταινίες με τον Ντάνιελ και ποιος ξέρει προς τα πού θα κινηθούν μετά», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή