Πρόσωπα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aκόμη και αυτοί που δεν γνώριζαν το όνομά του, σίγουρα είχαν ακούσει χιλιάδες φορές τη μεγαλύτερη μουσική του επιτυχία με τίτλο «Children». Κυκλοφόρησε το 1996 και ήταν νούμερο ένα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μετά έκανε «καριέρα» σε όλες τις αθλητικές εκπομπές που το χρησιμοποιούσαν ως μουσική επένδυση σε πλάνα. Ο παραγωγός του Ρόμπερτ Μάιλς (φωτ.) πέθανε προχθές από ανεξιχνίαστα ακόμη αίτια. Ηταν μόλις 47 ετών και ο θάνατός του διαπιστώθηκε ενώ βρισκόταν στην Ιμπιζα.

(…) Τελικά θα τον υποδυθεί ή όχι; Θα δούμε επιτέλους τον πρώτο έγχρωμο Τζέιμς Μποντ; Κανείς δεν ξέρει αν ο Αμερικανός σταρ Ιντρις Ελμπα θα φορέσει το σμόκιν. Η ηθοποιός Τζοάνα Λάμλεϊ τόλμησε να πει ότι δεν θα έπρεπε να πάρει ποτέ τον ρόλο όχι για το χρώμα του δέρματός του, αλλά για το γεγονός ότι δεν του ταιριάζει ο χαρακτήρας του πιο διάσημου κατασκόπου στον κόσμο. Το επιχείρημα είναι ότι ο δημιουργός του, Ιαν Φλέμινγκ, τον έπλασε τη δεκαετία του ’20, τον έβαλε να σπουδάζει στα καλύτερα ιδιωτικά βρετανικά σχολεία και ότι, αν ήταν πραγματική προσωπικότητα, θα είχε την ίδια ηλικία με τον πρίγκιπα Φίλιππο!

(…) To «Friends» –ελληνιστί «Φιλαράκια»– ήταν μακράν το δημοφιλέστερο σίριαλ της δεκαετίας του 2000. Μία από τις πρωταγωνίστριες, η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Ανιστον, υπογράμμισε σε συνέντευξή της στη «Χάφινγκτον» ότι, αν γυριζόταν σήμερα, θα ήταν πολύ διαφορετικό: το αγαπημένο τους στέκι θα ήταν τίγκα με θαμώνες που θα κοίταζαν τα iPhones τους…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή