Πρόσωπα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ΒBC ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών τηλεοπτικών βραβείων Bafta, καθώς το δράμα «Happy Valley» και το βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα «Damilola, Our Loved Boy» συγκέντρωσαν τις σημαντικότερες διακρίσεις της βραδιάς. Μεταξύ άλλων, η Sarah Lancashire (φωτ.) ανακηρύχθηκε καλύτερη ηθοποιός για το «Happy Valley», το οποίο χαρακτηρίστηκε και καλύτερη δραματική σειρά. Το «Damilola» βραβεύτηκε στις κατηγορίες «καλύτερο δράμα» και «καλύτερος β΄ γυναικείος ρόλος» για τη Wunmi Mosaku. Στη σκηνή, μαζί με τους παραγωγούς βρέθηκαν ο πατέρας και αδελφός του δεκάχρονου αγοριού, που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο το 2000.

(…) Σχεδόν με άδεια χέρια έφυγαν οι συντελεστές της πολυσυζητημένης σειράς του Netflix «The Crown», η οποία ήταν υποψήφια σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες. Αν όμως η νεαρή βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία υποδύεται η Claire Foy, δεν κατάφερε να γοητεύσει την κριτική επιτροπή, η πραγματική Ελισάβετ τα πήγε περίφημα, αφού η εκδήλωση για τα 90ά γενέθλιά της πήρε το Bafta καλύτερης ζωντανής μετάδοσης. Οι Ant και Dec, που είχαν αναλάβει την κάλυψη της εκδήλωσης για το ITV, έσπευσαν να αφιερώσουν το βραβείο τους στη βασίλισσα.

(…) Θα έχει τίτλο «Witness» και θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου. Αυτά δήλωσε αναφορικά με το νέο της άλμπουμ η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι –η πρώτη που έσπασε το φράγμα των 50 εκατ. ακολούθων στο Twitter–, δίνοντας παράλληλα και τις πρώτες ημερομηνίες της καλοκαιρινής περιοδείας της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή