Πρόσωπα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία να πρέπει ένας ηθοποιός να υποδυθεί έναν κατά συρροήν δολοφόνο. Πόσο μάλλον όταν αυτός έχει βιάσει και σκοτώσει πάνω από 30 γυναίκες, για να καταλήξει στην ηλεκτρική καρέκλα. Ο Ζακ Εφρον (φωτ.) θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Τεντ Μπάντι. Το σενάριο βάζει σε πρωτεύουσα θέση την αφήγηση της φιλενάδας του δολοφόνου, η οποία στην αρχή δεν ήθελε να το πιστέψει αλλά στο τέλος ήταν εκείνη που πήγε στην αστυνομία. Το φιλμ θα βγει στις οθόνες στα τέλη αυτού του μήνα και αναμένεται να έχει απήχηση διότι πρόκειται για αληθινή ιστορία.

(…) Οπως όλοι γνωρίζουμε, η φήμη δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Αυτό αφορά δυστυχώς και το απόλυτο ίνδαλμα, τον Ελβις Πρίσλεϊ, ο οποίος κάποτε προκαλούσε υστερία στο κοινό, αλλά σήμερα οι νέοι φαίνεται να μην ξέρουν τη μουσική του. Σύμφωνα με έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας, ένα 30% των ερωτηθέντων έως 24 ετών δεν έχει ακούσει ποτέ ούτε ένα τραγούδι του. Καημένε Βασιλιά, τι σου έμελλε να πάθεις.

(…) Eνα ντοκιμαντέρ για τον Ντόναλντ Τραμπ με τίτλο «Fahrenheit 11/9» ετοιμάζει ο βραβευμένος με Οσκαρ Μάικλ Μουρ στην πρώτη του συνεργασία με τον παραγωγό Χάρβεϊ Βάινσταϊν μετά το αμφιλεγόμενο «Fahrenheit 9/11», το οποίο παραμένει το πιο εμπορικά επιτυχημένο ντοκιμαντέρ στην ιστορία. Ο τίτλος του νέου φιλμ αναφέρεται στην ημερομηνία (9 Νοεμβρίου) που επισημοποιήθηκε η εκλογή του Τραμπ. Ο Μουρ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα πρωταγωνιστήσει σε ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα του νυν προέδρου των ΗΠΑ με τίτλο «The Terms of My Surrender».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή