Πρόσωπα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανταγωνιστή των μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ εξελίσσεται και επισήμως το Netflix, μετά την απόφαση της εταιρείας να επενδύσει σε μία μεγάλου μήκους, υψηλού κόστους ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ (φωτ.). Το «War Machine» («Μηχανή πολέμου») έχει προϋπολογισμό 60 εκατ. δολάρια και φέρει την υπογραφή του ανεξάρτητου σκηνοθέτη Ντέιβιντ Μισόντ, πιο γνωστού στο κοινό χάρη στην ταινία «Animal Kingdom». Η υπόθεση του νέου φιλμ βασίζεται σε ένα βιβλίο με θέμα τον αμφιλεγόμενο Αμερικανό στρατηγό Στάνλεϊ Μακ Κρίσταλ και εκτυλίσσεται στο Αφγανιστάν και τη Ουάσιγκτον.

(…) Μέσα στο 2017 θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την μπολιγουντιανή εκδοχή της ταινίας «Ράμπο» με πρωταγωνιστή τον Ινδό σταρ Τάιγκερ Σροφ, και για τον σκηνοθέτη Σιντ Ανάντ το πρόσφατο ενθαρρυντικό μήνυμα του Σιλβέστερ Σταλόνε ισοδυναμεί με ένδειξη «θεϊκής επιδοκιμασίας». Παρότι αρχικά είχε εκφράσει αμφιβολίες για το εγχείρημα, ο Αμερικανός ηθοποιός αργότερα έστειλε στον σκηνοθέτη ένα προσωπικό μήνυμα με ευχές για καλή επιτυχία. Μιλώντας στις Κάννες, όπου ανακοινώθηκαν τα σχέδια για τη δημιουργία της ταινίας, ο Ανάντ διαβεβαίωσε το κοινό ότι το φιλμ δεν θα περιέχει μουσικοχορευτικές σκηνές, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν «βλασφημία».

To ρεκόρ της Αντέλ για τα περισσότερα βραβεία του περιοδικού Billboard κατέρριψε το βράδυ της Κυριακής ο Καναδός ράπερ Ντρέικ, ο οποίος απέσπασε 13 από τις 22 διακρίσεις για τις οποίες ήταν υποψήφιος. Το 2012, η Αντέλ είχε αναχωρήσει από την τελετή στο Λος Αντζελες με 12 χρυσά μικρόφωνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή