Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αιματηρή επίθεση στο Μάντσεστερ παραμένει το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των Βρετανών καλλιτεχνών και μουσικόφιλων, με τον Μόρισεϊ  (φωτ.) να κατηγορεί τους πολιτικούς και τη βασίλισσα ότι δεν καταδικάζουν τις εγκληματικές πράξεις αυτού του είδους με αρκετό σθένος, επειδή βρίσκονται μακριά από «τη γραμμή του πυρός», και τους λάτρεις της μουσικής να επιστρέφουν μαζικά στους συναυλιακούς χώρους μόλις μία μέρα μετά την επίθεση.

(…) Οι Simple Minds αρνήθηκαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη εμφάνισή τους στην πόλη, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ένδειξη δειλίας. «Οταν ξυπνήσαμε το πρωί, έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση – παίζουμε ή ακυρώνουμε, εγκαταλείπουμε την πόλη», ήταν τα λόγια με τα οποία «άνοιξε» τη συναυλία ο τραγουδιστής Τζιμ Κερ (φωτ.) «Είμαι σίγουρος ότι αν είχαμε φύγει όλοι θα είχαν δείξει κατανόηση, αλλά εμείς θα αισθανόμασταν δειλοί», πρόσθεσε, καλώντας το κοινό να κρατήσει ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των νεκρών. Πάντως, περίπου το 20% από τους κατόχους εισιτηρίων δεν εμφανίστηκε στον συναυλιακό χώρο, ενώ ορισμένοι παραδέχτηκαν ότι ήταν πολύ σοκαρισμένοι για να απολαύσουν τη μουσική.

(…) Πιο δύσκολη είναι η απόφαση που καλείται να πάρει άμεσα η Αριάνα Γκράντε, σχετικά με το εάν θα εμφανιστεί ή όχι στο O2 Arena του Λονδίνου απόψε και αύριο. Η Γκράντε, η οποία εγκατέλειψε τη σκηνή του Μanchester Arena λίγο πριν εκραγεί η βόμβα, έχει ήδη ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο Βέλγιο, στην Πολωνία και στη Γερμανία και έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ. Ωστόσο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η τραγουδίστρια εξετάζει ακόμη το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή