ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Παρασκεύης

prosopa-tis-paraskeyis-2191893

Πέρασαν 13 χρόνια μετά την τελευταία αποστολή, αλλά πριν από λίγες ημέρες η ελληνική σημαία εμφανίστηκε ξανά στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου. Ο Μάικ Ευμορφίδης (φωτ.), συνιδρυτής της Coco-Mat, και ο πολύπειρος ορειβάτης Αντώνης Συκάρης (φωτ.) κατέκτησαν την κορυφή του όρους Εβερεστ στις 22 Μαΐου το πρωί, έπειτα από επίπονη ανάβαση στις χιονισμένες πλαγιές του βουνού.

(…) Ντυμένη στα μαύρα είναι η βασίλισσα Σέρσεϊ, την οποία ενσαρκώνει η Λένα Χίντεϊ, στο νέο τρέιλερ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» που αναμένεται τον Ιούλιο. Οι ήρωες του Ουέστερος ετοιμάζονται, όπως όλα δείχνουν, για τη μητέρα των μαχών που θα εμπλέξει τη μητέρα των δράκων Ντενέρις (Εμίλια Κλαρκ), τον Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) και όσους πολέμαρχους έχουν απομείνει. Αν κρίνουμε από τις πολεμικές σκηνές των προηγούμενων επεισοδίων και τις εντυπωσιακές ναυμαχίες, οι συντελεστές της σειράς αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό.

(…) Στις σπάνιες περιπτώσεις καλλιτεχνών που παραδέχονται ανοιχτά τις αδυναμίες τους ανήκει και ο Λίαμ Γκάλαχερ. Η ηγετική μορφή των Oasis ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται πλέον με τον παραγωγό Γκρεγκ Κέρστιν, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το διάσημο τραγούδι «Hello» της Αντέλ, καθώς ο τραγουδιστής της ροκ δεν μπορεί να γράψει «μεγάλα» τραγούδια. «Θεωρώ τον εαυτό μου τραγουδιστή ροκ που γράφει μια μελωδία πού και πού. Αλλά αυτό είναι. Δεν θα λέω τριγύρω ότι είμαι ο Μπομπ Ντίλαν», δήλωσε στην Evening Standard.