Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λιγότερα από έξι λεπτά χρειάστηκαν για να πουληθούν 45.000 εισιτήρια για τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε (φωτ.) στις 4 Ιουνίου στο Μάντσεστερ. Η ποπ σταρ επιστρέφει στη βρετανική πόλη για μια βραδιά στο «Emirates Old Trafford Cricket Ground» μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Κέιτι Πέρι, ο Ρόμπι Γουίλιαμς, οι Coldplay κ.ά. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Ερυθρό Σταυρό αλλά και στις οικογένειες των 22 θυμάτων από την επίθεση αυτοκτονίας που έγινε στη διάρκεια της συναυλίας της Γκράντε στο Μάντσεστερ στις 22 Μαΐου.

(…) Το βιβλίο «Ανθρωπος & Χρόνος – Human… Time», που συνυπογράφουν οι ποιητές Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ και Δημήτρης Βίκτωρ (εκδ. Public), θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη στις 8 μ.μ. στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, σε μια εκδήλωση με τη συμμετοχή του ακαδημαϊκού Δημήτρη Νανόπουλου και του επίτιμου διευθυντή του Ευγενίδειου Πλανηταρίου Διονύση Σιμόπουλο.

(…) Σε μία από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών εξελίσσεται το ινδικό σίριαλ «Main Kuch Bhi Kar Sakti Hoon» («Εγώ, μια γυναίκα, μπορώ να πετύχω τα πάντα») σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Φερόζ Αμπας Καν. Τη σειρά, η οποία πραγματεύεται ζητήματα-ταμπού, όπως οι επιθέσεις με οξύ, η ενδοοικογενειακή βία και η άμβλωση των θηλυκών εμβρύων, παρακολούθησαν πάνω από 400 εκατ. άτομα σε μόλις δύο κύκλους. Περισσότεροι από 1,4 εκατ. Ινδοί τηλεφώνησαν στο Ιδρυμα Πληθυσμού, που ήταν υπεύθυνο για την παραγωγή της σειράς, για να σχολιάσουν ή να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή