Πρόσωπα της Τρίτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάλεψε αρκετά χρόνια, αλλά τελικά η Καίτη Παπανίκα (φωτ.) έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Aγαπημένη στο κοινό ηθοποιός, έλαβε μέρος σε περισσότερες από 50 ταινίες, δράματα, κωμωδίες και περιπέτειες και έχει τιμηθεί με το κρατικό βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της στην ταινία «Αντε γεια» του Γ. Τσεμπερόπουλου, ενώ είχε εμφανιστεί και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

(…) Eκατόν τριάντα εκατομμύρια δολάρια κέρδισε την προηγούμενη χρονιά ο ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς και, από την 22η θέση της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες, εκτοξεύθηκε στην πρώτη. Στη δεύτερη και την τρίτη θέση βρίσκονται δύο γυναίκες: η Μπιγιονσέ με 105 εκατ., που κυρίως προήλθαν από την περιοδεία της με τίτλο «Formation» αλλά και το τελευταίο άλμπουμ της «Lemonade», και η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με 95 εκατ. Δεν το λες και άσχημα…

(…) Αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία νέου σόλο τραγουδιού –περίπου δέκα χρόνια μετά την τελευταία της δουλειά–, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Τζορτζ Μάικλ. Ο λόγος για την τραγουδίστρια των Spice Girls Τζέρι Χόρνερ, η οποία όπως δήλωσε, «δεν ήξερα τι να κάνω με τα συναισθήματά μου. Ημουν εννέα μηνών έγκυος στον γιο μου, Μόντι, όταν ο Τζορτζ έφυγε αιφνίδια από τη ζωή και όλα αυτά που ένιωθα τα έκανα τραγούδι». Το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου και έχει τίτλο «Angels in Chains».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή