Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πήγε να προωθήσει την ταινία «Τhe Immortal Life of Henrietta Lacks», όπου παίζει, και τη βομβάρδισαν στις ερωτήσεις για την πολιτική. Η Οπρα Γουίνφρεϊ (φωτ.), όμως, ήταν αποστομωτική: «Δεν θα διεκδικήσω ποτέ δημόσιο αξίωμα», δήλωσε, κόβοντας τα φτερά σε όσους είχαν σκεφτεί ότι στις εκλογές τους 2020, εάν ο Τραμπ ξανακατέβαινε για πρόεδρος της Αμερικής, η Οπρα ως αντίπαλός του θα μπορούσε άνετα να τον νικήσει. Η 63χρονη παρουσιάστρια ήταν ξεκάθαρη ως προς τις προθέσεις της και, άλλωστε, έχει στρέψει πλέον όλο της το ενδιαφέρον στην ηθοποιία.

(…) Τη δεκαετία του 1990, το όνομα της Ινδής συγγραφέως Αρουντάτι Ρόι (φωτ.) είχε προκαλέσει αίσθηση διεθνώς με το μυθιστόρημά της «Ο θεός των μικρών πραγμάτων» (1997), που στα ελληνικά είχε κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ακτιβίστρια και πολιτικοποιημένη, η Ρόι, που είναι πλέον 56 ετών, επανήλθε με το πολυαναμενόμενο νέο μυθιστόρημά της που έχει τίτλο «The Ministry of Utmost Happiness». Ηδη, έχει αρχίσει διεθνή περιοδεία για την προώθησή του και η φωτογραφία της προέρχεται από την παρουσίαση στη Ρώμη.

(…) «Με δυσκολία μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ταινία», είναι μία από τις κριτικές που απέσπασε η «Μούμια» με τον Τομ Κρουζ (φωτ.). Οι κριτικοί την έθαψαν λοιπόν, αλλά δεν ήταν οι μόνοι. Αν και οι παραγωγοί του φιλμ ανέμεναν να σπάσει τα ταμεία, έως τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και η «Wonder Woman» εξακολουθεί να προηγείται στο box office και με διαφορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή