Πρόσωπα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Νότια Ιταλία θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι ο Κιτ Χάρινγκτον (φωτ.), ο γνωστός μας Τζον Σνόου της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», για να παραλάβει το βραβείο «Experience Award» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Giffoni. Ο Χάρινγκτον, ο οποίος έλαβε πέρυσι την πρώτη του υποψηφιότητα στα τηλεοπτικά βραβεία Emmy, θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους νέους θαυμαστές της σειράς και να διδάξει σ’ ένα «master class» υποκριτικής. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μία εβδομάδα τον Ιούλιο, και θα λάβουν επίσης μέρος η Εϊμι Ανταμς και η Τζασμίν Τρίνκα.

(…) Σε καινούργια ρομαντική ταινία ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει η Τζένιφερ Λόπεζ, στην οποία θα υποδυθεί μια εργαζόμενη σε πολυκατάστημα, που αποδεικνύει πως η εμπειρία στην πιάτσα είναι τόσο πολύτιμη όσο ένα πτυχίο πανεπιστημίου. Η ταινία, με τίτλο «Second Act», θα ξεκινήσει γυρίσματα μόλις η Λόπεζ τελειώσει με τις υποχρεώσεις της σειράς «Shades of Blue». Η ίδια δήλωσε: «Η ταινία Second Act έχει μια ιστορία που ενδυναμώνει την κάθε γυναίκα να κάνει περισσότερα, να είναι περισσότερα και να μην περιορίζει τα όνειρά της».

(…) Εσπασε τα μουσικά charts το νέο άλμπουμ της Lorde, αφού κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του. Το «Melodrama» σημειώνει νέα ρεκόρ για την καλλιτέχνιδα, της οποίας ο προηγούμενος δίσκος, «Pure Heroine», κατάφερε να φτάσει μόλις στο Νο.3 της ίδιας κατηγορίας, παρόλο που της χάρισε δύο βραβεία Grammy με το τραγούδι «Royals».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή