Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοσμήματα αξίας 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων παρέδωσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών η Μιράντα Κερ (φωτ.), καθώς, όπως αποδείχθηκε, είχαν αγοραστεί με χρήματα που είχαν κλαπεί από το κρατικό ταμείο της Μαλαισίας. Τα κοσμήματα, ανάμεσά τους και ένα πανάκριβο διαμαντένιο μενταγιόν της σχεδιάστριας Lorraine Schwartz, είχε δωρίσει στο μοντέλο ο πρώην σύντροφός της, Μαλαισιανός οικονομολόγος Jho Low. Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ προσπαθεί να κατάσχει περιουσιακά στοιχεία άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουν αγοραστεί με κλεμμένα χρήματα από το κρατικό ταμείο της Μαλαισίας.

(…) Μια εκρηκτική βιογραφία της Καμίλα, δούκισσας της Κορνουάλης, απειλεί να βάλει φωτιά στα ανάκτορα. Σύμφωνα με τη συγγραφέα Πένι Τζούνορ, η Νταϊάνα την έπαιρνε τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και άφηνε απειλητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή της. «Εχω στείλει κάποιον να σε σκοτώσει … Κοίταξε έξω απ’ το παράθυρο. Τον βλέπεις;» ήταν κάποια από τα λόγια της, γράφει η Τζούνορ, που επικαλείται πολύ έγκυρες πηγές.

(…) Γυμνή εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair η έγκυος Σερένα Ουίλιαμς σε μια φωτογράφιση που θυμίζει αυτήν της Ντέμι Μουρ το 1991. H διάσημη παίκτρια του τένις, η οποία πρόσφατα δήλωσε πως θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ανοίχτηκε για τη μητρότητα και τον τρόμο που νιώθει με τον ερχομό του μωρού της. «Δεν ξέρω τι να κάνω μ’ ένα μωρό. Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω κάνει τίποτα για να ετοιμάσω το παιδικό δωμάτιο», είπε μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή