Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο ορόσημο στον κόσμο της τεχνολογίας γιορτάζει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ (φωτ.), αφού το Facebook έφθασε τα δύο δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες αυτή την εβδομάδα, ξεπερνώντας σε αριθμό κάθε άλλη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Με το YouTube να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, με 500 εκατομμύρια χρήστες λιγότερο, ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε πως ο στόχος του είναι να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά και να καταλάβει πώς ακριβώς το Facebook επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων. Στο μεταξύ, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο που σας ετοιμάζει η πλατφόρμα για να ευχαριστήσει όλα τα ενεργά μέλη της.

(…) Τη νέα λέσχη βιβλίου της Αμερικάνικης Ενωσης Βιβλιοθηκών εγκαινίασε η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (φωτ.) με την πρώτη της λογοτεχνική πρόταση. Το μυθιστόρημα «Κανείς δεν θα ’ρθει να μας σώσει», της Stephanie Powell Watts, είναι μία νέα εκδοχή του βιβλίου «Ο υπέροχος Γκάτσμπι» που θεματοποιεί τον ρατσισμό και το «αμερικανικό όνειρο» σε μια σύγχρονη εποχή στη Βόρεια Καρολίνα. Η επόμενη επιλογή της Πάρκερ για το Book Club Central θα γίνει το φθινόπωρο.

(…) Στην κυριολεξία «furious» (εξοργισμένη) έγινε η ηθοποιός Μισέλ Ροντρίγκεζ (φωτ.) των ταινιών «Fast and Furious» και απείλησε να πατήσει γκάζι και να αποχωρήσει από τα επόμενα σίκουελ. Ο λόγος που εξόργισε την ηθοποιό ήταν η περιορισμένη σε χρόνο παρουσία των γυναικών στην τελευταία ταινία που βγήκε στις αίθουσες του εξωτερικού σε σχέση με τους άνδρες συναδέλφους της. Η Ροντρίγκεζ ελπίζει πως η επόμενη ταινία θα ξεπεράσει τα πολύ «μάτσο» χαρακτηριστικά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή