ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Τετάρτης

05s15pros

Εξ ολοκλήρου στη Στερεά Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη (φωτ.), με τίτλο «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς». Το φιλμ εγκαινιάζει την υλοποίηση των συμφωνιών του Film Office που δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο από την Περιφέρεια σε συνεργασία με το Hellenic Film Office. Αξίζει δε να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή που θα γυριστεί στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή. Στην ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2018, θα πρωταγωνιστήσουν οι Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης κ.ά.

(…) Τα ιντερνετικά «τρολ» κατέκρινε ο Βρετανός καλλιτέχνης Εντ Σίραν, κατηγορώντας τα για την προσωρινή αποχώρησή του από το Twitter. Ο τραγουδιστής, του οποίου ο πιο πρόσφατος δίσκος «÷» έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των οκτώ εκατομμυρίων αντιτύπων σε διάστημα τριών μηνών, μίλησε στη βρετανική εφημερίδα The Sun για τα πικρόχολα σχόλια που διαβάζει καθημερινά, ειδικά από θαυμαστές της Lady Gaga, οι οποίοι πιστεύουν πως μίλησε αρνητικά γι’ αυτήν σε συνέντευξή του.

(…) Φωτιές «άναψε» η θρυλική ηθοποιός Τζίνα Λολομπρίτζιντα την ημέρα των ενενηκοστών γενεθλίων της, θυμίζοντας στους αναγνώστες ιταλικής εφημερίδας τη διαμάχη που διατηρούσε με την ηθοποιό Σοφία Λόρεν. Το διεθνές σύμβολο του σεξ μάλιστα χαρακτήρισε την έχθρα τους μία από τις μεγαλύτερες στην καλλιτεχνική ιστορία της Ιταλίας. «Εγώ δεν επιζητούσα καμία διαμάχη με κανέναν. Ημουν το νούμερο ένα», ανέφερε.