Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα της επόμενης ταινίας του φαίνεται να έχει βρει ο Κουέντιν Ταραντίνο (φωτ.), ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με διάφορα ταλέντα του Χόλιγουντ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το επόμενο πρότζεκτ του σκηνοθέτη που έχει υπογράψει ταινίες όπως «Pulp Fiction» και «Αδωξοι Μπάσταρδη» θα βασίζεται στα αληθινά γεγονότα των φόνων που διέπραξε ο Τσαρλς Μάνσον, και ιδιαίτερα αυτού της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, το 1969. Ηθοποιοί που έχει ήδη προσεγγίσει ο Ταραντίνο για τους ρόλους του Μάνσον και της Τέιτ είναι ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Λόρενς.

(…) Ακτιβίστριες γυναικείων δικαιωμάτων, τόπλες και με φράσεις που καταδίκαζαν τον Γούντι Αλεν γραμμένες στα κορμιά τους, εισέβαλαν στη σκηνή της Φιλαρμονικής του Αμβούργου, διακόπτοντας την παράσταση που έδινε ο Αλεν με την Τζαζ Μπάντα της Νέας Ορλεάνης. Δύο διαδηλώτριες της οργάνωσης Femen ανέβηκαν στη σκηνή της Φιλαρμονικής μόλις 21 λεπτά αφότου ξεκίνησε το σόου, προσπαθώντας να διαβάσουν ένα γράμμα της κόρης του σκηνοθέτη, η οποία τον έχει κατηγορήσει για βιασμό όταν αυτή ήταν επτά χρονών. Παρά τη διαμαρτυρία, η ασφάλεια απομάκρυνε τις δύο γυναίκες απ’ τον χώρο και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά.

(…) Η φάρσα πως ο ηθοποιός Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον θα δηλώσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πάρει νέα διάσταση, αφού ήδη δημιουργήθηκε μια επιτροπή με σύνθημα «Run the Rock 2020» στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή. Ο Τζόνσον είχε αστειευτεί στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον λέγοντας ότι του αρέσει η ιδέα, αλλά πως έχει ακόμα τρία χρόνια να αποφασίσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή