Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις καρδιές όλων στο Χόλιγουντ έχει κατακτήσει η νέα ηθοποιός Λίλι Τζέιμς (φωτ.), την οποία το διεθνές κοινό γνώρισε στον ομώνυμο ρόλο της «Σταχτοπούτας» το 2015. Η Βρετανή σταρ της σειράς «Ο πύργος του Ντάουντον» θα εμφανιστεί σε πολλές ταινίες που υπόσχονται μεγάλα box office την επερχόμενη χρονιά, όπως το σίκουελ του μιούζικαλ «Mamma Mia!», στο οποίο έχουν ήδη υπογράψει η Μέριλ Στριπ, ο Κόλιν Φερθ και ο Πιρς Μπρόσναν, καθώς και την πιθανή κινηματογραφική μεταφορά της σειράς «Ντάουντον». Φέτος, η Τζέιμς πρωταγωνιστεί στο πλάι του Ανσελ Ελγκορτ στη διακεκριμένη ταινία «Baby Driver».

(…) Νέες αποκαλύψεις για τον Ντέιβιντ Μπόουι υπόσχεται ο μουσικός Neil Cossar στο βιβλίο που ετοιμάζει για τη ζωή του τραγουδιστή. Σύμφωνα με τον διευθυντή περιοδειών του συγκροτήματος Queen, Peter Hince, οι καλλιτέχνες συνεργάστηκαν και σε άλλα κομμάτια εκτός του «Under Pressure», που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, των οποίων όμως οι ηχογραφήσεις υπάρχουν ακόμη. «Υπάρχουν ροκ κομμάτια που τραγουδούν ο Φρέντι (Μέρκιουρι) κι ο Ντέιβιντ μαζί… ακατέργαστα, αλλά πολύ καλά», δήλωσε o Hince.

(…) Μπορεί ο Ντουέιν Τζόνσον να έχει βάλει στο μάτι τη θέση προέδρου των ΗΠΑ, όμως άλλος διάσημος του Χόλιγουντ ίσως τον «προλάβει» στην κυβέρνηση. Ο μουσικός Κιντ Ροκ δήλωσε στο Twitter πως η ιστοσελίδα που τον έχει να κατεβαίνει στις εκλογές για γερουσιαστής της πολιτείας Μίσιγκαν το 2018 είναι όντως αληθινή και πως θα κάνει επίσημη ανακοίνωση σύντομα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή