Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώθηκε και από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του εκπροσώπου της αστυνομίας του Λος Αντζελες. Ο Τσέστερ Μπένινγκτον (φωτ.) των Linkin Park αυτοκτόνησε. Ο frontman του διάσημου γκρουπ κρεμάστηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του σε ηλικία 41 ετών. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ακύρωσαν την περιοδεία και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα κείμενο, όπου μεταξύ άλλων έγραφαν: «Αν και δεν γνωρίζουμε σε ποιο δρόμο μπορεί να μας βγάλει το μέλλον, ξέρουμε ότι έκανες τις ζωές μας καλύτερες».

(…) Για σχεδόν τρεις δεκαετίες δάνειζε τη φωνή του στον πιο συμπαθητικό βάτραχο στην ιστορία της τηλεόρασης, όμως πριν από δύο εβδομάδες ο ηθοποιός και κουκλοπαίκτης Steve Whitmire (φωτ.) απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το Muppets Studio της Disney και ο ρόλος του Κέρμιτ ανατέθηκε στον Matt Vogel. Εκτοτε, ο Whitmire εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να καταγγείλει τη συμπεριφορά των στελεχών της εταιρείας, υποστηρίζοντας πως αυτό που τους ενοχλούσε περισσότερο ήταν η προσπάθεια του ηθοποιού να διασώσει τις αξίες του Muppet Show. Τις κατηγορίες αρνείται τόσο η Ντίσνεϊ όσο και η οικογένεια του δημιουργού των Muppets, Jim Henson.

(…) Μετά την Αλάνις Μόρισετ και την Εμι Ρόσουμ, θύμα της συμμορίας ληστών που τους τελευταίους μήνες «χτυπάει» κατοικίες διασημοτήτων έπεσε και η ηθοποιός Χίλαρι Νταφ (φωτ.). Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Αντζελες, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της ενώ η ίδια απουσίαζε και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή