Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή η Μπάρμπαρα Σινάτρα, τελευταία σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή Φρανκ Σινάτρα. Πρώην μοντέλο αλλά και ακτιβίστρια, εξαιρετικά δραστήρια στον αγώνα για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών στις ΗΠΑ, η Μπάρμπαρα παντρεύτηκε τον Φρανκ στο Παλμ Μπιτς το 1976. Εκείνη ήταν 49 ετών κι εκείνος 61. Ηταν ο μακροβιότερος από τους τέσσερις γάμους του –είχαν προηγηθεί η Νάνσι Μπαρμπάτο, η Αβα Γκάρντνερ και η Μία Φάροου– και κράτησε μέχρι τον θάνατο του Σινάτρα το 1998.

(…) Toν Νοέμβριο του 2019 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους ο νέος Τζέιμς Μποντ. Αυτό είναι επίσημο. Τι δεν γνωρίζουμε ακόμη; Ποιος θα υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα, αν θα είναι ξανά, για πέμπτη συνεχή φορά, ο Ντάνιελ Κρεγκ ή κάποιος άλλος. Σύμφωνα με δύο ανώνυμες πηγές της εφημερίδας New York Times, ο Κρεγκ έχει συμφωνήσει, αλλά μέχρι αυτό να ανακοινωθεί επίσημα, κανείς δεν βάζει «το χέρι του στη φωτιά». Μπορεί να υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

(…) «Eίναι ο πρωθυπουργός του Καναδά η ελπίδα του ελεύθερου κόσμου;». Αυτό ρωτάει το αμερικανικό περιοδικό «Ρόλινγκ Στόουν» στο νέο του τεύχος, με εξώφυλλο που είναι αφιερωμένο στον Τζάστιν Τριντό. Μάλιστα, στο πολυσέλιδο αφιέρωμα, με μεγάλη συνέντευξη και πολλές φωτογραφίες του γοητευτικού Καναδού, οι συντάκτες του περιοδικού πηγαίνουν ακόμη ένα βήμα πιο μακριά, διατυπώνοντας –με αρκετό παράπονο– άλλη μια ερώτηση: «Γιατί να μην είναι ο πρόεδρός μας;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή