Πρόσωπα της Τρίτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eγινε έξαλλος και με το δίκιο του ο Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτ.). Ο χολιγουντιανός σταρ κάνει υπομονή με τους παπαράτσι σε ό,τι αφορά τον ίδιο και τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν, αλλά δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όταν «κυνηγάνε» τα παιδιά του, Ελα και Αλεξάντερ. Με λίγα λόγια, οι υπεύθυνοι του γαλλικού περιοδικού Voici που δημοσίευσαν φωτογραφίες των μωρών –τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 6 Ιουνίου στο Λονδίνο– δεν θα περάσουν καθόλου καλά στα… δικαστήρια.

(…) Η ταινία «Downsizing» του Αλεξάντερ Πέιν, με τον Ματ Ντέιμον σε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας. Η Μόστρα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής το πρόγραμμά της, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα προβληθούν πολλές και ενδιαφέρουσες νέες ταινίες από μεγάλα ονόματα όπως οι Ντάρεν Αρονόφσκι, Αμπνεταλαντίφ Κεσίς, Γκιγέρμο ντελ Τόρο (φωτ.) αλλά και ο Αϊ Ουέι Ουέι που θα πάρει μέρος με ένα ντοκιμαντέρ για την προσφυγική κρίση, το οποίο γυρίστηκε στη Λέσβο. Το 74ο Φεστιβάλ της Βενετίας ξεκινάει στις 30/8.

(…) Με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο στις 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η συστηματική παρουσίαση του έργου του Μάνου Χατζιδάκι  (φωτ.) με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Χατζιδάκι. Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το έργο «Ελλάς η χώρα των ονείρων». Το δεύτερο μέρος της συναυλίας αποτελείται από τέσσερις κύκλους τραγουδιών που γράφτηκαν για το θέατρο, αλλά στη συνέχεια αυτονομήθηκαν ως ολοκληρωμένα έργα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή