Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτά τα μαλλιά δεν πρόκειται να πάνε πουθενά», ήταν η απάντηση του κιθαρίστα των Rolling Stones Ρόνι Γουντ (φωτ.), στην προοπτική να αρχίσει χημειοθεραπείες. Ο εμβληματικός μουσικός, που είχε αποκαλύψει νωρίτερα φέτος πως πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα, χειρουργήθηκε και προς το παρόν είναι υγιής. Με γνήσιο στυλ ροκ σταρ μάλιστα, ο 70χρονος σήμερα Γουντ διευκρίνισε χιουμοριστικά πως διατηρεί την πίστη του, αφού (με αυτά που έχει κάνει) δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ, ούτως ή άλλως.

(…) Μια «πολύ προσωπική και εξομολογητική» σόλο μουσική παράσταση θα παρουσιάσει το φθινόπωρο ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος εγκαταλείπει προσωρινά τις συναυλιακές αίθουσες για να κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ. «Θα είμαι μόνο εγώ, μία κιθάρα, ένα πιάνο, οι λέξεις και η μουσική. Ενα κομμάτι του σόου είναι αφήγηση, ένα άλλο τραγούδι», ανακοίνωσε ο 67χρονος συνθέτης και μουσικός, ο οποίος θα δίνει πέντε παραστάσεις την εβδομάδα από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου στο θέατρο Walter Kerr.

(…) Προσχέδια έργων με μολύβι που φαίνεται να ανήκουν σε έναν από τους σημαντικότερους γλύπτες και ζωγράφους του 20ού αιώνα, τον Αλμπέρτο Τζιακομέτι, ανακαλύφθηκαν ανάμεσα στα σκονισμένα ράφια ενός λονδρέζικου παλαιοπωλείου. Τα σχέδια απεικονίζουν διάφορες προτομές και μία γυμνή γυναίκα και ταυτοποιήθηκαν από το Ιδρυμα Τζιακομέτι στο Παρίσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή