Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως οι φανατικοί φίλοι του «Πολέμου των άστρων» ανησύχησαν κάπως την περασμένη εβδομάδα όταν έμαθαν πως ο σκηνοθέτης του επερχόμενου δεύτερου μέρους της νέας τριλογίας φαντασίας, Κόλιν Τρέβοροου, αποχώρησε από το πρότζεκτ. Κάτι τέτοια είναι που οδηγούν τις παραγωγές στις βιαστικές επιλογές και, τελικά, στην ποιοτική υποβάθμιση. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει εδώ –μάλλον το αντίθετο– αφού όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, το «Επεισόδιο ΙΧ» θα αναλάβει και πάλι ο Τζ. Τζ. Αμπραμς (φωτ.), ο άνθρωπος δηλαδή που μας έδωσε και την πολύ καλή επανεκκίνηση της διάσημης διαγαλαξιακής περιπέτειας μέσω του «The Force Awakens».

(…) Tριάντα ώρες δημιουργικής γραφής περιλαμβάνει ο κύκλος σεμιναρίων του Κ. Β. Κατσουλάρη  (φωτ.) στο Faro Creative Learning. Θα μελετηθούν διαφορετικά στυλ, θα δοκιμαστούν τεχνοτροπίες, θα δοθεί έμφαση στη σχέση της ιστορίας μας με την Ιστορία, με τη λογοτεχνία ή την κοινωνία, με τα ποικίλα ερεθίσματα που μας περιβάλλουν. Πάντοτε έχοντας επίγνωση ότι η συγγραφή λογοτεχνίας είναι αγώνας μεγάλων αποστάσεων. Πληροφορίες στο www.faro.gr.

(…) «Καλώς όρισες, Ολύμπια, χαίρομαι που σε γνωρίζω». Με αυτά τα λόγια και μια τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram, έκαναν γνωστή τη γέννηση της κόρης τους η διάσημη τενίστρια και κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam Σερένα Γουίλιαμς (φωτ.) και ο σύζυγός της, συγγραφέας, Αλέξις Οχανιάν. Να τους ζήσει!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή