Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε τον βραβευμένο με Οσκαρ συνθέτη του «Σκοτεινού Ιππότη», του «Μονομάχου» και του «Βασιλιά των λιονταριών» συνεργάζονται οι Radiohead για τη δημιουργία της μουσικής, που θα πλαισιώνει το πρίκουελ της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Μπλε Πλανήτης ΙΙ» του BBC. O Xανς Τσίμερ  (φωτ.) θα επιμεληθεί τη νέα, ορχηστρική εκδοχή του κομματιού «Bloom» της βρετανικής μπάντας, πηγή έμπνευσης για το οποίο αποτελούσε η πρώτη σειρά ντοκιμαντέρ «Μπλε Πλανήτης». Το πρίκουελ, διάρκειας πέντε λεπτών, θα προβληθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

(…) Εφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, o Φρανκ Βίνσεντ, μία από τις χαρακτηριστικές «σκορσεζικές» φυσιογνωμίες του Χόλιγουντ. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός ηθοποιός είχε παίξει σε τρεις από τις καλύτερες ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε («Οργισμένο είδωλο», «Καζίνο»), έστω και σε δευτερεύοντες ρόλους. Η πιο γνωστή συμμετοχή του πάντως είναι στην κορυφαία τηλεοπτική σειρά «The Sopranos», όπου υποδύθηκε τον αρχιμαφιόζο Φιλ Λεονάρντο.

(…) Η πανέμορφη  Αντίπαρος βρίσκεται, μέσω του κινηματογραφικού «Suntan», ανάμεσα στις 11 υποψήφιες τοποθεσίες, οι οποίες θα συναγωνιστούν για το European Location Award. Το βραβείο που θεσπίστηκε από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο των Film Commissions, δίνεται με ψηφοφορία στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες και –γιατί όχι– να τιμήσουν το μέρος όπου γυρίστηκε το εξαιρετικό φιλμ του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή