Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2016 ήταν μια καλή χρονιά για τη μουσική βιομηχανία, τουλάχιστον στη Μεγάλη Βρετανία, όπου σημείωσε άνοδο 6%, αποφέροντας σχεδόν 5 δισ. ευρώ στην οικονομία της χώρας. Καθοριστική ήταν η συμβολή καλλιτεχνών που κάνουν διεθνή καριέρα, όπως η Αντέλ (φωτ.), οι Rolling Stones και οι Coldplay. Xάρη σε αυτούς, τα έσοδα από τις βρετανικές εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 13%, ενώ σημαντικά ήταν τα κέρδη από τις πωλήσεις των σχεδόν 31 εκατ. εισιτηρίων για τις συναυλίες και τα μουσικά φεστιβάλ της χρονιάς.

(…) Μια έκθεση για την επίδραση που είχε στους εικαστικούς καλλιτέχνες ο Μάικλ Τζάκσον (φωτ.) ετοιμάζει η Νational Portrait Gallery του Λονδίνου για το καλοκαίρι του 2018, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60ά γενέθλια του μουσικού. Με τίτλο «Michael Jackson: On the Wall», η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα περισσότερων των 40 καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων ο Αντι Γουόρχολ, ο Γκρέισον Πέρι και ο Γκάρι Χιουμ.

(…) Πρώτη στη φετινή λίστα με τις πιο «επικίνδυνες» διασημότητες για διαδικτυακές αναζητήσεις βρίσκεται η Αβρίλ Λαβίν (φωτ.), σύμφωνα με αναλύσεις της εταιρείας McAfee. Οι ανυποψίαστοι χρήστες του Ιντερνετ, που αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για την τραγουδίστρια (ή πικάντικες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της), έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν σε μια «κακόβουλη» ιστοσελίδα από όσους «γκουγκλάρουν» άλλες προσωπικότητες της σόουμπιζ, με τα ονόματα των Μπρούνο Μαρς και Σελίν Ντιόν να καταλαμβάνουν επόμενες θέσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή