Πρόσωπα της Πέμπτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ρατσιστή» και «καμικάζι» χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ ο Εμινεμ  (φωτ.) σε μια τετράλεπτη, έμμετρη και άκρως πολιτική περφόρμανς με τίτλο «Η Καταιγίδα», που προβλήθηκε στη διάρκεια των βραβείων BET, στο Λος Αντζελες, το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός και εξαιρετικά δημοφιλής ράπερ ξεκαθάρισε στους θαυμαστές του ότι θα πρέπει να επιλέξουν στρατόπεδο, προειδοποιώντας ότι δεν δέχεται στο πλευρό του κανέναν υποστηρικτή του Αμερικανού προέδρου.

(…) Παγκόσμια πρεμιέρα στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Hof (24-29/10), πρόκειται να κάνει η νέα ταινία «Dance Fight Love Die» του Αστέρη Κούτουλα. Πρόκειται για φιλμ που προέρχεται από υλικό συνολικής διάρκειας 600 ωρών και αποτελεί οδοιπορικό στη μουσική του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, υπό τη μορφή road movie και παράλληλα ενός μοναδικού φιλμικού κολάζ.

(…) Δύο εξαιρετικές συλλογές ολλανδικής και φλαμανδικής τέχνης του 17ου αιώνα ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και ένας πίνακας του Ρέμπραντ, θα λάβει «δώρο» το Μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης. Οπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του μουσείου, οι Rose-Marie και Eijk van Otterloo και οι Susan and Matthew Weatherbie δεσμεύθηκαν να παραχωρήσουν τις συλλογές τους, συνολικά 113 έργα από 76 καλλιτέχνες. Ξεχωρίζει ο πίνακας «Portrait of Aeltje Uylenburgh» του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου και χαράκτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή