Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική έκδοση των δύο νέων, πολυαναμενόμενων βιβλίων του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα (φωτ.) ανακοινώθηκε χθες από τις εκδόσεις «Εν Πλω». Οπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του οίκου, πρόκειται για μεγάλη τιμή αλλά και χαρά που θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν με το ελληνικό κοινό τις ιδέες και τις σκέψεις του τέως προέδρου και της Πρώτης Κυρίας. Λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο βιβλία, καθώς και τους τίτλους και τις ημερομηνίες έκδοσής τους θα ανακοινωθούν προσεχώς.

(…) Τελικά ήταν να μη γίνει η αρχή, καθώς, εκτός από πασίγνωστες σταρ του Χόλιγουντ που αποφάσισαν να μιλήσουν, στον χορό των αποκαλύψεων μπαίνουν τώρα και άνδρες. Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ, πρωταγωνιστής της γνωστής και στην Ελλάδα σειράς Dawson’s Creek, θέλοντας να συμπαρασταθεί στις συναδέλφους του, εξομολογήθηκε πως και τον ίδιο, όταν ήταν αρκετά νεότερος, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ. Δεν θέλησε πάντως ούτε να τον κατονομάσει ούτε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

(…) Ενθουσιασμό και ανυπομονησία σκόρπισε στις τάξεις των φίλων του «Πολέμου των Αστρων» το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο κυκλοφόρησε προ ολίγων ημερών. Εκεί πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται να έχει ο βετεράνος Μαρκ Χάμιλ, τον οποίο πιθανότατα θα δούμε να ερμηνεύει έναν νέο «Γιόντα», τον δάσκαλο δηλαδή που θα καθοδηγήσει τη νέα γενιά των ιπποτών Τζεντάι. Για τα υπόλοιπα υπομονή μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή