Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «πραγματικός βασιλιάς του ροκ εντ ρολ», σύμφωνα με τον Ελβις, και ένας από τους πρώτους μαύρους περφόρμερ που εμφανίστηκαν στις μουσικές τηλεοπτικές εκπομπές της εποχής, ο Φατς Ντόμινο (φωτ.), παρέμεινε πιστός στην μπλουζ ακόμη και μετά την ποπ «επανάσταση» των Μπιτλς, με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό κομμάτι του κοινού του, αλλά να διατηρήσει την αυθεντικότητά του. Αν και υπέρβαρος από νεαρή ηλικία, ο πρωτοπόρος πιανίστας και ερμηνευτής από τη Νέα Ορλεάνη, ο οποίος πέθανε προχθές σε ηλικία 89 ετών, ήταν απόλυτα συμφιλιωμένος με την εξωτερική του εμφάνιση και το πρώτο του σινγκλ, με τίτλο «The Fat Man», πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα.

(…) Μολονότι αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο της στο νέο κινηματογραφικό επεισόδιο του «Μamma Mia!» με το επιχείρημα ότι «το στούντιο θα με σκοτώσει», η Σερ παραδέχτηκε στο ραδιόφωνο του ΒΒC ότι δουλεύει σκληρά στα γυρίσματα του φιλμ, αλλά και ότι υποδύεται έναν καινούργιο χαρακτήρα. Στη συνέχεια, η 71χρονη τραγουδίστρια εξέπληξε τους ακροατές με τη δήλωση: «Δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής της Σερ».

(…) Περισσότερα από 400 χιλιάδες δολάρια υποχρεώθηκε να καταβάλει το Εθνικό Κόμμα της Νέας Ζηλανδίας στον Εμινεμ, επειδή χρησιμοποίησε μια ελαφρώς τροποποιημένη εκδοχή του κομματιού «Lose Yourself» (από την ταινία «8 Μile») στην προεκλογική εκστρατεία του 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή