Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπληκτο έμεινε το κοινό των Μetallica στο Μάντσεστερ αυτό το Σαββατοκύριακο όταν η μπάντα έπαιξε μια εναλλακτική εκδοχή του δημοφιλούς κομματιού των Oasis «Don’t Look Back in Anger», όμως η έκπληξη δεν άργησε να δώσει τη θέση της στον ενθουσιασμό και το εν λόγω βίντεο έγινε αμέσως viral.

Το βίντεο ανήρτησε στον λογαριασμό του και ο ντράμερ των Μetallica Λαρς Ούλριχ (φωτ.), που τυγχάνει να είναι καλός φίλος με τον Νόελ Γκάλαχερ των Oasis.

(…) Με τον δεύτερο κύκλο του «Stranger Things», της δημοφιλούς σειράς του Netflix, να είναι ήδη σημείο συζήτησης για τους φίλους της τηλεόρασης, φαίνεται πως οι σειρές με πρωταγωνιστές παιδιά έχουν έρθει για να μείνουν. Επόμενη στάση, το κομίστικο «Runways» στο οποίο ο διακεκριμένος παραγωγός Τζος Σβαρτς αφηγείται την ιστορία ομάδας πιτσιρικάδων που μαθαίνουν πως οι γονείς τους είναι super-villains.

(…) Ενας κακοποιημένος, αδέσποτος, με τρία πόδια σκύλος είναι ο πρωταγωνιστής του νέου ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη , με τίτλο «Greek Animal Rescue». Η ταινία προβάλλεται την Τετάρτη 1/11 στις 19.30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο και την Κυριακή 5/11 στις 16.00 στον Κινηματογράφο Δαναό. Το φιλμ αναζητεί ελπίδα για τους καταδικασμένους σκύλους της χώρας, τους greekies, που είναι δημοφιλείς για υιοθεσία από το εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή