Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «σωστό» θα ήταν να την ηχογραφούσε στο στούντιο, όμως ποιος μπορεί να κατηγορήσει ένα νομπελίστα λογοτεχνίας επειδή εκδίδει την ομιλία του με τη μορφή βιβλίου; Αλλωστε, ο Μπομπ Ντίλαν (φωτ.) ουδέποτε διάβασε δημόσια τον λόγο που απέστειλε στη Σουηδική Ακαδημία λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, τον περασμένο Ιούνιο. Το βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Simon & Schuster, ενώ για τους φανατικούς (και ευκατάστατους) θαυμαστές του μουσικού δέκα υπογεγραμμένα τεύχη διατίθενται στην τιμή των 2.500 δολαρίων έκαστο.

(…) Γυναίκα της χρονιάς ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Billboard η ερμηνεύτρια και τηλεοπτική παραγωγός Σελένα Γκόμεζ, η οποία πρόσφατα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Παρά την ασθένειά της, η Γκόμεζ είχε μια πολύ δημιουργική χρονιά, ενώ ταυτόχρονα συνέχισε το φιλανθρωπικό της έργο. «Η Σελένα εμπνέει τις νεαρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο να είναι αυθεντικές και να μη φοβούνται να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Billboard Media Group, Τζον Αμάτο.

(…) Σε άριστη κατάσταση και απόλυτα λειτουργική είναι η μοτοσικλέτα με την οποία «ίπταται» ο Στιβ Μακουίv, ή μάλλον ο κασκαντέρ του, στην κλασική ταινία «Η μεγάλη απόδραση» (1962). Η μηχανή, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην κατοχή ενός αγρότη, συντηρήθηκε και εκτίθεται πλέον στο βρετανικό εργοστάσιο της Triumph, στο Λέστερσαϊρ, μαζί με «ενθύμια» από τις ταινίες «Jurassic World» και «Επικίνδυνη αποστολή ΙΙ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή