Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ντίσνεϊ δεν έχει, προς το παρόν, καταστήσει σαφές πώς σκοπεύει να μεταμορφώσει πραγματικούς ηθοποιούς σε λιοντάρια και άλλα πλάσματα της ζούγκλας για τις ανάγκες της νέας, live action εκδοχής του «Βασιλιά των Λιονταριών», όμως η Μπιγιονσέ (φωτ.) επιβεβαίωσε τις φήμες ότι θα υποδυθεί τη Νάλα πλαισιωμένη από μία ομάδα διάσημων ηθοποιών, όπως ο Ντόναλντ Γκλόβερ (στον ρόλο του Σίμπα), ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς και ο Τζον Ολιβερ. Το αρχικό φιλμ παραμένει μία από τις πιο εμπορικές ταινίες κινουμένων σχεδίων στην ιστορία του σινεμά.

(…) «Aνυπομονώ να απελευθερωθώ από το Game of Thrones» δήλωσε στο BBC η Μέιζι Ουίλιαμς, πιο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ως Αρια Σταρκ. Η 20χρονη Βρετανίδα έχει ήδη συμπληρώσει έξι χρόνια στη δημοφιλή σειρά, και μολονότι παραδέχθηκε ότι την αγχώνει η σκέψη πως αυτή η περίοδος φτάνει στο τέλος της, είναι έτοιμη να δείξει «στο κοινό τι είδους ηθοποιός θέλει να είναι» και να δώσει κατεύθυνση στην καριέρα της επιλέγοντας ρόλους που την εκφράζουν.

(…) Με χθεσινή απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, κ. Λυδίας Κονιόρδου, παύεται η κ. Ηλέκτρα Βενάκη από τη θέση της γενικής διευθύντριας του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ). Η πρόωρη λήξη της θητείας της κρίθηκε απαραίτητη για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ΕΚΚ, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή