Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το σημαντικότερο λογοτεχνικό βραβείο του γαλλόφωνο κόσμου, το βραβείο Γκονγκούρ 2017, τιμήθηκε χθες ο συγγραφέας Ερίκ Βουιγιάρ  (φωτ.), για το έργο του «L’ordre du jour» (Η ημερήσια διάταξη). Τόσο το συγκεκριμένο βιβλίο όσο και το βιβλίο του Βουιγιάρ με τίτλο «14 juillet» θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Πόλις το 2018, σε μετάφραση του Μανώλη Πιμπλή.

(…) Τον φόβο ότι η γαλήνη τους θα διαταραχθεί από την παρουσία εκατοντάδων θαυμαστών των Abba, που θα «κυκλοφορούν μεθυσμένοι στους δρόμους τραγουδώντας το «Dancing Queen», εκφράζουν κάτοικοι του Waterloo, στο Νότιο Λονδίνο, μετά την ανακοίνωση του σχεδίου δημιουργίας ενός μουσικού εστιατορίου εμπνευσμένου από το σουηδικό συγκρότημα στην περιοχή τους. Μετά την επιτυχία του πρώτου εστιατορίου στη Στοκχόλμη, το τέως μέλος της μπάντας Bjorn Ulvaeus  επιθυμεί να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και θεωρεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή του Waterloo είναι ιδανική.

(…) Πρώτα Puff Daddy, ύστερα P Diddy και Diddy, ξανά Puff Daddy και από σήμερα Love: ακολουθώντας την πρακτική επιχειρηματιών που μετονομάζουν τις εταιρείες τους για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες του παρελθόντος (άλλωστε κι ο ίδιος κερδίζει περισσότερα από τις επιχειρήσεις παρά από τη μουσική του), ο ράπερ Σον Κομπς αλλάζει ψευδώνυμα με την ελπίδα ότι θα γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Οπως ανακοίνωσε στο Twitter, το επίσημο όνομά του είναι πλέον Love ή αλλιώς Brother Love, και δεν θα απαντά στους προηγούμενους τίτλους του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή